Zweedse media geven commentaar op de vooruitgang van Lucas Bergvall na het ongelooflijke doelpunt van gisteren

Het is duidelijk geworden dat Tottenham Hotspur met middenvelder Lucas Bergvall een zeer getalenteerde jonge Zweedse international heeft aangetrokken.

Hij is nog maar 18 jaar oud en ziet er nu ongelooflijk indrukwekkend uit tijdens de Zweedse bekerwedstrijd van Djurgarden.

Foto door Michael Campanella/Getty Images

Bergvall begon als aanvallende middenvelder van zijn ploeg en speelde gisteren 72 minuten, waarin hij een cruciale rol speelde.

En naast een behoorlijk verbazingwekkende solo-prestatie tijdens de wedstrijd, werd de jonge Zweed ook geprezen om de manier waarop hij de aanvallers om hem heen ondersteunde.

Maar wat misschien wel het meest interessant zal zijn voor Tottenham-fans, is dat de media in Zweden nu commentaar hebben geleverd op hoeveel Bergvall de laatste tijd lijkt te zijn verbeterd.

Bergvall, die vóór het begin van volgend seizoen naar Tottenham gaat, lijkt tijdens de winter een omslag te hebben gemaakt, afgaande op zijn optreden van gisteren.

De uitlaatklep gaf een overzicht van zijn optreden en besprak de volwassenheid die de middenvelder nu laat zien.

MEER TOTTENHAM HOTSPUR-VERHALEN

Ze merkten op: “De starshot heeft duidelijk een mooie ontwikkeling laten zien tijdens de winterstop en ziet er nu al comfortabel uit in witte wedstrijdtenues.

“Bergvall breidde de voorsprong voor de Blue Stripes in de elfde minuut uit en was ook al in de eerste helft relatief dicht bij een verdubbeling van zijn doelpuntenopbrengst voor de dag.

Foto door Michael Campanella/Getty Images

“Aan het begin van de tweede helft serveerde hij [Deniz] Hummet een fantastisch mooie kleine por langs de centrale verdediger van Nordic en bracht de stand op 3-0.

“Even later dreef hij in zijn eentje de bal vanaf zijn eigen helft omhoog om een ​​aantal tegenstanders weg te dribbelen voordat hij de bal achter de doelman naar binnen kon rollen.

“Volledige show van Bergvall vandaag!”

Een enorm talent

Je zou je natuurlijk kunnen voorstellen dat veel fans nu aan de Zweedse beker gekluisterd zullen zijn om te zien hoe Bergvall zich ontwikkelt.

De middenvelder moet nog een flink aantal wedstrijden spelen voordat hij in de zomer naar Spurs gaat.

En hoewel hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het leven in Noord-Londen, zou hij in een zeer goede vorm en momentum kunnen arriveren.

De Zweedse beker is lang niet zo competitief als het voetbal dat Bergvall in Engeland zal meemaken, maar hij moet zich goed geoefend en voorbereid melden.

Dat gezegd hebbende, is er nu één Tottenham-jonger geweest.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news