Ze lieten de Tigre-fan vrij die was gearresteerd omdat hij een fles naar een Chacarita-speler had gegooid

Donderdag werd de Tigre-fan die was gearresteerd omdat hij een fles naar een voetballer had gegooid, vrijgelaten. Die agressie veroorzaakte de Argentijnse beker.

Lees ook:

De aanklager van Avellaneda, Mariano Zitto, beval de onmiddellijke vrijlating van de 28-jarige en bovendien Hij vestigde de aandacht op de Chacarita-club en de speler Fernando Brandán sinds woensdag had laatstgenoemde geprobeerd contact met hem op te nemen om de blessure te verifiëren, maar ze konden hem niet lokaliseren. Dat wil zeggen dat noch hij, noch de instelling aan het onderzoek heeft meegewerkt.

Dat was de reden dat de aanklager een brief naar de AFA en een andere naar Aprevide stuurde om hen op de hoogte te stellen van de situatie en een herhaling van de zaak te voorkomen waarin de clubs of de voetballers niet reageren op Justitie.

Wie is Axel Iván Genes

De jongeman zat in het publiek tijdens de wedstrijd die Matador met 1-0 won op het veld van Arsenal de Sarandí. Toen scheidsrechter Ariel Penel Agustín Cardozo wegstuurde, ontstond er opschudding en kreeg de middenvelder van Funebrero een harde klap door de fles die van de tribune werd gegooid.

APREVIDE bevestigd aan TN dat Axel Iván Genes degene was die het botte voorwerp gooide en werd gearresteerd in het Julio Humberto Grondona-stadion, de thuisbasis van Arsenal de Sarandí. De ventilator heeft lidnummer 58361 van Tigre.

Axel Iván Génes, de Tigre-fan die de fles naar de Chacarita-speler gooide (Foto: met dank aan Aprevide)

De Tigre-fan die de Chacarita-speler aanviel, is een Messi-fan

Axel Iván Genes is de Tigre-fan die een fles gooide naar Fernando Brandán, de Chacarita-voetballer.

Naast dat hij partner is van de Matador, Hij is vader van twee dochters met wie hij doorgaans het thuisveld op gaat en is bovendien fan van Lionel Messi..

In verschillende berichten op zijn sociale netwerken verwees hij naar de aanvoerder van het Argentijnse nationale team, waarbij hij zelfs de ‘anti-Messi’ uitdaagde om te verschijnen na het winnen van het WK 2022 in Qatar.

De Tigre-fan die een fles naar Fernando Brandán gooide. (Foto: Facebook/@axel.genes.77)

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news