Trent Alexander-Arnold suggereert dat Liverpool een aanvaller heeft die beter is dan Harry Kane

Trent Alexander-Arnold heeft gesuggereerd dat Mohamed Salah een betere speler is dan Harry Kane.

nam deel aan een TikTok-uitdaging, waarbij hij een voetbalwedstrijd moest invullen en uiteindelijk een winnaar moest kiezen tussen twee opties toen hem werd gevraagd wie de betere speler is.

Alexander-Arnold koos voor spelers als Over en Samuel Eto’o voor , maar misschien wel zijn moeilijkste keuze was die tussen zijn twee teamgenoten.

Alexander-Arnold kent beide taken heel goed en nu moest hij tussen beide spelers kiezen.

De rechtsback aarzelde even, maar koos uiteindelijk voor Salah.

Foto door Ryan Pierse/Getty Images

Eerlijk gezegd kunnen we begrijpen waarom.

Kane is echt een ongelooflijke speler, begrijp ons niet verkeerd, maar Salah’s CV is veel beter.

Niet alleen heeft Salah meer grote trofeeën op zijn naam staan, misschien verrassend genoeg heeft hij ook meer Premier League Gouden Schoen-prijzen gewonnen.

MEER LIVERPOOL-VERHALEN

Deze twee zijn natuurlijk heel verschillende spelers, het zijn allebei doelpuntenmakers die ook kunnen creëren, maar ze krijgen hun doelpunten en assists op zulke verschillende manieren.

Salah’s belangrijkste kenmerk is ongetwijfeld zijn snelheid en kracht, terwijl Kane nooit gezegend is met een razendsnelle snelheid, dus hij is een wat technischer speler.

Er valt te pleiten dat beide spelers op dit moment de beste aanvaller ter wereld zijn, maar na zoveel jaren bij Salah te hebben gespeeld en succes te hebben geproefd, kunnen we begrijpen waarom Alexander-Arnold zijn teamgenoot bij Liverpool heeft verkozen boven zijn aanvoerder van Engeland.

Wie weet? Als Kane Engeland deze zomer naar de glorie van het EK kan loodsen, zal de mening van Alexander-Arnold misschien veranderen, maar voor nu is het gemakkelijk te begrijpen waarom hij denkt dat Salah de betere speler is.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news