Sky Sports-expert noemt speler die Arsenal ‘naar het volgende niveau’ zal brengen na de overwinning van Newcastle

Andy Townsend heeft Bukayo Saka benoemd als de speler die Arsenal naar een hoger niveau zal tillen na het optreden van de vleugelspeler tegen Newcastle United.

De 22-jarige scoorde zijn zevende doelpunt in zijn laatste vijf Premier League-wedstrijden en werd daarmee de eerste Engelse speler die een dergelijke prestatie voor Arsenal neerzette sinds clublegende Ian Wright.

Nu de aanvaller dit seizoen nieuwe hoogten heeft bereikt, is er de afgelopen weken veel gemaakt over de vraag of er iets is.

Foto door Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Maar na de 4-0 overwinning van Arsenal op Newcastle gisteravond was expert Townsend vol lof over Saka, waarbij de jongeling werd getipt voor grootheid bij de Gunners.

Met Arsenal, een ploeg vol jonge supersterren, begint Saka zich te ontpoppen als een van de franchisespelers voor Noord-Londen, waarbij de 22-jarige gisteravond opnieuw simpelweg onspeelbaar was tegen Newcastle.

Townsend zei over het potentieel van Saka: “Hij is de belangrijkste man voor Arsenal. Martinelli is er, Odegaard draagt ​​ook zijn steentje bij, maar Saka is degene. Hij is degene die Arsenal naar een hoger niveau zal tillen.”

Bukayo Saka is de posterboy van Arsenal na de wedstrijd in Newcastle

Foto door Charlotte Wilson/Buitenspel/Buitenspel via Getty Images

MEER ARSENAALVERHALEN

De Premier League-vorm van Arsenal sinds de pauze halverwege het seizoen is ronduit opmerkelijk geweest: de Gunners scoorden 25 doelpunten in zes wedstrijden en kregen er slechts drie tegen tijdens deze winnende serie van zes wedstrijden.

En Saka heeft invloed gehad op deze sensationele vorm, waarbij de aanvaller zijn beste voetbal ooit speelde in een Arsenal-shirt en nieuwe hoogten bereikte die de vleugelspeler hebben getransformeerd in een aanvaller van wereldklasse.

Doelpunten, assists en aanvallend spel zijn de afgelopen weken door Saka naar een hoger niveau getild, waarbij de Arsenal-ster geen enkel teken van vertraging vertoont.

En de vleugelspeler moet nu worden beschouwd als het uithangbord van Arsenal, waarbij Townsend gelijk heeft dat Saka de speler is die de Noord-Londense ploeg naar nieuwe hoogten kan tillen als hij deze vorm kan vasthouden.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news