Race tussen Liverpool en Bayern München krijgt ‘nieuwe wending’ nu ‘belangrijke update’ wordt onthuld voorafgaand aan ‘aanstaand vertrek’

Fulham-middenvelder Joao Palhinha blijft op de shortlist van Bayern München staan ​​terwijl ze vóór de zomer strijden tegen Liverpool om zijn handtekening, zo blijkt uit rapporten.

De Cottagers blokkeerden het vertrek van Palhinha op de dag van de transferdeadline in de zomer, toen Bundesliga-gigant Bayern München aandrong om een ​​deal over de streep te krijgen.

Palhinha verkeert in een briljante vorm voor Fulham sinds hij begin vorig seizoen de overstap maakte van Marco Silva naar Sporting Lissabon.

Zijn goede prestaties hebben zich dit seizoen voortgezet, waarbij de Portugese international drie doelpunten en een assist bijdroeg in 22 Premier League-wedstrijden dit seizoen.

En nu Voetbal-insider beweert dat Bayern München ‘naast Liverpool blijft in de race’ voor de Fulham-middenvelder ‘ondanks het aanstaande vertrek van Thomas Tuchel’.

De Duitse baas – – was ‘een belangrijke drijvende kracht achter hun push’ voor Palhinha in de zomer en zijn gezamenlijke beslissing om Bayern te verlaten is een ‘dramatische nieuwe wending’ in het transferverhaal.

LEES VERDER:

Dat heeft een bron verteld Voetbal-insider in een ‘belangrijke update’ dat ‘de Portugese international op hun shortlist blijft staan ​​en dat ze naar hem toe zouden kunnen duiken als hij beschikbaar is voor de juiste prijs’, terwijl het bestuur van Bayern München ‘grote bewonderaars’ van Palhinha is.

Arsenal is een andere club die naar verluidt geïnteresseerd is in Palhinha, waarbij transferexpert Fabrizio Romano de interesse van de Gunners in de winter bevestigt.

vertelde Romano Trap in december: “Wat ik kan bevestigen over Palhinha… is dat er ook Engelse clubs geïnteresseerd zijn in Palhinha. Eén van die clubs is Arsenal. Het is waar dat Arsenal de speler waardeert. Er zijn mensen bij de club die Palhinha als een zeer goede speler beschouwen. Het is een van de spelers die ze intern hebben besproken.

“Er zijn twee problemen. Het eerste is de leeftijd. Hij is geen superjonge speler. Ik denk dat hij volgend jaar 29 wordt. Ook de prijs. Arsenal kan dat bedrag, zo’n zeventig tot tachtig miljoen euro, niet uitgeven aan nog een middenvelder, nadat ze het grote bedrag dat ze in Declan Rice hebben geïnvesteerd, hebben uitgegeven.”

Voormalig Liverpool-middenvelder Jamie Redknapp denkt dat Palhinha een van de meest onderschatte spelers in de Premier League is en raadt aan dat The Reds hem contracteren.

“Ik ben een grote fan van Palhinha op het middenveld”, vertelde Redknapp Luchtsporten afgelopen jaar. “Ik denk dat hij een van de meest onderschatte spelers is.

“Het werk dat hij doet. Als ik nu Liverpool was, zou ik proberen hem in januari op mijn middenveld te krijgen. Hij maakt voor elk team een ​​groot verschil.”

LEES VERDER:

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news