Pocho Lavezzi werd opgenomen in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg in Entre Ríos

Na het verlaten van de waarin hij was opgenomen na de besloot opnieuw een site te bezoeken die gespecialiseerd is in geestelijke gezondheidszorg om uw behandeling te hervatten. Dit keer ligt het door de oud-speler gekozen centrum in de provincie Entre Ríos.

Lees ook:

Zoals hij heeft kunnen ontdekken TN, De familie van de oud-voetballer wilde al een tijdje geleden dat Pocho op deze plek zou worden opgenomen, toen hij werd opgenomen in de kliniek in de autonome stad Buenos Aires. Maar nu besloot de man die wist hoe hij het shirt van het Argentijnse nationale elftal moest dragen, op eigen gelegenheid deze plek te betreden, gelegen in Puiggari, een wijk in de gemeente Libertador San Martín.

In die zin is Ariel Bauducco, manager van de Vida Sana-centrumgaf een interview waarin hij details over de gezondheid van de oud-speler vermeed, maar niet ontkende dat hij erbij was. “We geven geen informatie over bepaalde patiënten om het therapeutische proces in stand te houden”zei hij in gesprek met Kanaal 9 Letterlijk en vervolgens uitgebreid: “Hier komen mensen die in algemene zin hulp nodig hebben. Er zijn mensen wier levensstijl hen beïnvloedt door gewichtstoename, wanorde, vermoeidheid, in sommige gevallen een slecht humeur, in sommige gevallen problematische consumptie.”

Lavezzi en zijn vriendin Guadalupe Tauro worden ouders. (Foto: Instagram/ @ pocholavezzi22argenti)

Vervolgens gaf hij meer informatie over hoe ze op deze gespecialiseerde plek werken: “We hebben een medisch-klinische nauwkeurigheid, maar afgezien van een reeks activiteiten zoals een voedingsmodule en een hydrotherapiemodule om de gezondheid te herstellen. En reflectiemodules om op een verantwoorde manier het leven weer op te pakken.”

Over wie naar zijn centrum komt, zei Bauducco: “Hier komen mensen die in algemene zin hulp nodig hebben. Er zijn mensen wier levensstijl hen beïnvloedt door stress, angst, een slecht humeur en problematische consumptie. Hier zijn voedingsmodules, een hydrotherapiemodule om weer gezond te worden. En reflectiemodules om op een verantwoorde manier het leven weer op te pakken.”

Het laatste publieke optreden van Pocho Lavezzi

Op 10 februari de Pocho Hij was aanwezig in een van de boxen op de rechtbank van Almirante Brown om de lokale wedstrijd tegen Tristán Suárez te bekijken, waar zijn neef Agustín speelt.

Pocho Lavezzi verscheen na zijn ziekenhuisopname weer: hij ging op bezoek bij zijn broer die als aanvaller speelt voor Tristán Suárez. (Foto: DSports Capture)

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news