Pocho Lavezzi publiceerde de eerste foto sinds hij werd opgenomen in een kliniek voor geestelijke gezondheidszorg in Entre Ríos

Hij wordt opgenomen in een kliniek voor geestelijke gezondheidszorg in Entre Ríos om de behandeling te hervatten die in de federale hoofdstad was begonnen na een crisis in Uruguay. Vanaf daar, Hij deelde een beeld dat sociale netwerken raakte.

Op de foto kun je het zien Pocho poseert terwijl hij naar de camera lacht en wordt vergezeld door zijn moeder, Doris, die hem stevig omhelst. In de beschrijving voegde hij twee emoji’s toe: één met een hart en één met sterren.

Lees ook:

In de commentaren stuurden honderden gebruikers hun goede wensen naar Pocho in een nieuwe fase van zijn behandeling in de Vida Sana-kliniek in Puiggari, een wijk in de gemeente Entre Ríos in Libertador San Martín.

De foto die Pocho Lavezzi met zijn moeder deelde terwijl hij in Entre Ríos in het ziekenhuis lag. (Foto: Instagram vastleggen @pocho22lavezzi)

Zoals TN heeft kunnen achterhalen, is de Vida Sana-centrum Hij was al gekozen door de familie van de voormalige speler van San Lorenzo voordat hij werd toegelaten tot Dharma, in de wijk Boedo in Buenos Aires. Nu was het Pocho die uit eigen vrije wil binnenkwam.

Lavezzi’s laatste publieke optreden was op 10 februari., toen hij naar de rechtbank van Almirante Brown ging om zijn neef Agustín te zien spelen tegen Tristán Suárez. Ondertussen op de netwerken was zijn laatste publicatie op de 12e van deze maand, met een post van een foto met zijn zoon.

Een paar weken geleden ging Pocho Lavezzi op bezoek bij zijn neef, die als aanvaller speelt voor Tristán Suárez. (Foto: DSports Capture)

Hoe is het medisch centrum waar Pocho Lavezzi in het ziekenhuis ligt?

Ariel Bauducco, directeur van Vida Sana-centrumsprak met Channel 9 Litoral en gaf details over de plaats waar Pocho Lavezzi zijn behandeling zal voortzetten. “We geven geen informatie over bepaalde patiënten om het therapeutische proces in stand te houden”, begon hij met te zeggen, maar hij ontkende de aanwezigheid van de voormalige voetballer niet.

Hier komen mensen die in algemene zin hulp nodig hebben. Er zijn mensen wier levensstijl hen beïnvloedt door gewichtstoename, wanorde, vermoeidheid, in sommige gevallen een slecht humeur, in sommige gevallen problematische consumptie”, legde hij uit. Bovendien verzekerde Bauducco dat het centrum activiteiten uitvoert om ‘het leven op een verantwoorde manier weer op gang te brengen’.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news