Merson ‘had medelijden’ met een Man Utd-speler terwijl hij senior sterren ervan beschuldigt ‘voor zichzelf te zorgen’

Arsenal-legende Paul Merson geeft toe dat hij medelijden had met Man Utd-debutant Omari Forson toen de Rode Duivels zaterdag met 2-1 verloren van Fulham.

Alex Iwobi sloeg toe in de 97e minuut toen de Cottagers reageerden op een gelijkmaker in de 89e minuut van Harry Maguire .

Het was de eerste overwinning voor de Londenaren op het veld sinds 2003 en na het creëren van de meeste kansen tijdens de wedstrijd en het nemen van een voorsprong van 65 minuten via Calvin Bassey, vond Silva dat het verdiend was.

Het succes van Fulham doorbrak een deel van het optimisme dat Man Utd deze week na 2014 binnendrong.

De nederlaag was de tiende van het seizoen in de Premier League voor Man Utd, waarmee een einde kwam aan een winning streak van vier wedstrijden, en was een tegenslag voor hun hoop om de top vier te bereiken.

Forson was een verrassende toevoeging van de bank tijdens de afwezigheid van Rasmus Hojlund, maar de tiener had moeite om op snelheid te komen tijdens zijn eerste Premier League-start.

LEES VERDER:

Terugkijkend op Forsons vertoon zei Merson: ‘Ik voelde met hem mee. Hij raakte een beetje gefrustreerd door zichzelf en verloor de bal een paar keer.

“Als je in het team komt en je volledige debuut maakt, moet je vertrouwen op je oudere spelers, zij moeten ook goed spelen.

“Hij begreep niet dat geen van de spelers om hem heen het vandaag goed deed en dat het hem niet hielp.

“Ik had medelijden met hem. De oudere spelers lieten hem in de steek door de bal niet op de juiste plaatsen te geven en voor zichzelf te zorgen.

“Als ervaring zou hij er trots op moeten zijn dat hij op jonge leeftijd zijn debuut maakte voor Manchester United, dus dat moet hij onthouden.”

Het leek erop dat Maguire een laat punt voor Man Utd had gewonnen met een doelpunt van dichtbij, voordat hij werd blootgesteld aan Fulhams laatste zuchtende winnende doelpunt.

En Maguire klaagde over het ontbreken van een focuspunt zonder Hojlund, hij zei: “We werden getroffen door de blessure van Rasmus, die een groot focuspunt voor ons is geweest, maar het is aan ons om de oplossingen te vinden en de gebieden die we moeten verbeteren. op.

“Hij is ons middelpunt geweest, we kunnen op hem inspelen, hij houdt stand, hij brengt de pers heel goed op gang, niet alleen dat, maar Marcus speelt heel goed op links.

“Het is het verhaal van ons seizoen. We zijn net als andere teams getroffen door blessures en we moeten snel een oplossing vinden.”

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news