Martín Demichelis gaf River’s selectielijst voor de Superclásico: twee rendementen en één afwezigheid

Een nieuwe editie van de Superklassiek van het Argentijnse voetbal waarin hij zal ontvangen Boca op datum 7 van de Liga beker. Een paar uur voor aanvang van de wedstrijd presenteerde hij de selectielijst van Millonario om het op te nemen tegen Xeneize.

Lees ook:

Het benadrukt het rendement van Miguel Borja en Matías Kranevitter terwijl de afwezigheid van Manuel Lanziniook al probeerde hij te herstellen om in deze wedstrijd te kunnen spelen.

De Colombiaan scheurde enkele spiervezels graad één in een deel van de adductor in de wedstrijd tegen Atlético Tucumán en miste de wedstrijd tegen Banfield. Demichelis wachtte tot het laatste moment op hem en besloot hem op te roepen voor de wedstrijd tegen Xeneize, al zal hij niet starten.

Van zijn kant herstelde Kranevitter van een scheur in de rectus femoris van het rechterbeen eind januari leed waardoor hij buitenspel stond bij alle wedstrijden die de Millonario speelde in de League Cup.

Degene die de wedstrijd tegen Boca zal missen Het zal Lanzini zijn, Wat geleden een scheur in de hamstring van het rechterbeen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Pachuca, op 20 januari, en hoewel hij zijn werk heeft geïntensiveerd om daar te kunnen zijn, is hij nog steeds niet in optimale conditie.

River’s selectielijst voor de Superclásico. (Foto: River Press)

River’s waarschijnlijke team voor de Superclásico tegen Boca

Franco Armani; Augustinus Sant’Anna, Leandro Gonzalez, Paulo Diaz, Enzo Diaz; Rodrigo Villagra, Nicolas Fonseca of Rodrigo Aliendro; Ignatius Fernandez, Claudio Echeverri, Ezequiel Schip; Facundo Collidium.

Wanneer speelt River-Boca voor de League Cup?

De wedstrijd tussen River en Boca voor de zevende datum van de League Cup wordt aanstaande zondag vanaf 17.00 uur gespeeld in het Monumental stadion.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news