Man Utd zei tegen Ten Hag dat hij ‘gewoon rondjogt’ na een ‘vreselijke’ prestatie

Voormalig Premier League-middenvelder Robbie Mustoe beweert dat Man Utd-middenvelder Casemiro “gewoon een beetje aan het joggen is” nadat hij hem tegen Fulham had gezien.

De Rode Duivels tekenden de Braziliaanse international in de zomer van 2022 voor een deal ter waarde van ongeveer £ 70 miljoen, waarbij Erik ten Hag groen licht gaf voor de ondertekening.

Casemiro heeft een schitterende carrière achter de rug en won drie La Liga-titels, een Copa Del Rey en vijf Champions Leagues tijdens zijn tijd bij Real Madrid, terwijl hij in 2019 ook de Copa America won met Brazilië.

Zijn tijd bij Man Utd kende ook een positieve start, ondanks de kritiek op Man Utd omdat hij voor £ 70 miljoen een speler van zijn leeftijd had gekocht, waarbij Casemiro Man Utd hielp een FA Cup-finale te bereiken, de League Cup te winnen en Champions League-kwalificatie veilig te stellen via de Premier League in zijn eerste seizoen.

Maar hij is het grootste deel van dit seizoen geblesseerd geweest, omdat de Rode Duivels moeite hadden om voort te bouwen op het succes van Ten Hag in het eerste seizoen.

Man Utd had een slechte eerste seizoenshelft, waarbij de ploeg van Ten Hag onderaan eindigde in de Champions League-groep, uit de League Cup werd gedumpt en moeite had om consistentie te vinden in de Premier League.

LEES VERDER:

De resultaten waren de afgelopen weken beter, waarbij Man Utd zes van de laatste zeven wedstrijden daarvoor won.

Casemiro startte op het middenveld voor de Rode Duivels tegen de Cottagers en werd na 53 minuten gewisseld na een botsing tussen de hoofden.

Hij was nadat hij een vroege boeking had opgehaald.

En voormalig Middlesbrough-middenvelder Mustoe sloeg uit op het middenveld van Man Utd en Casemiro vooral vanwege een gebrek aan energie tegen de mannen van Marco Silva.

zei Mustoe verder ESPN: “Het was een schok. Het was een afschuwelijke demonstratie van waar ze nu staan. Om lange periodes op het middenveld door Fulham te worden weggespeeld, is een vreselijke aanblik.”

Over Man Utd-middenvelder Casemiro voegde hij eraan toe: “Casemiro op het middenveld, en er is niemand met meer respect voor wat hij heeft gedaan en de medailles die hij heeft behaald dan ik, hij jogt gewoon een beetje rond.

“Hij sloeg een paar kleine eerste keer spinners achterin, de eerste keer voor voorwaarts, wordt betrapt, hij rent niet echt terug, hij heeft daar niet de energie voor.”

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news