Kun Agüero zou weer kunnen spelen voor Independiente: het woord van de dokter

Ongeveer tweeënhalf jaar geleden stopte hij met het profvoetbal. De afgelopen uren kreeg hij echter even verrassend als positief nieuws: hij kon weer spelen. Natuurlijk zijn ze enthousiast over zijn terugkeer.

Lees ook:

Zoals hij heeft kunnen ontdekken TNde voormalige aanvaller van het Argentijnse nationale team heeft regelmatig gesprekken met zijn cardioloog Roberto Peidró. In het laatste gesprek vroeg Kun hem of hij een kans maakte om de laarzen weer aan te trekken.

De dokter, die tegenwoordig zijn vakantie in Mar del Plata doorbrengt, antwoordde daarop “aritmisch gaat het prima” en ik zou 15 of 20 minuten kunnen spelen, maar Hij vroeg hem “zich op het niveau van een profvoetballer te plaatsen” qua tempo en gewicht.

Op die manier kon hij het hart blijven monitoren en Agüero zou op zijn beurt dichter bij het ondertekenen van een formulier komen en het veld op gaan.

Kun Agüero huilde op de dag dat hij zijn afscheid van het voetbal aankondigde (Foto: EFE).

Daarnaast, Peidró raadde Kun aan om te blijven spelen op het terrein van Villa Domínico met de glorie van Independiente zoals Ricardo Bochini of Daniel Bertoni.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news