Jordan onthult schok over Bayern-links met ‘hofnar’ Solskjaer die toezicht hield op ‘slechtste periode’ op Old Trafford

Simon Jordan heeft zijn ongeloof geuit dat Bayern München in verband wordt gebracht met voormalig Man Utd-baas Ole Gunnar Solskjaer.

De Rode Duivels benoemden de Noor tot hun zaakwaarnemer nadat ze Jose Mourinho in december 2018 hadden ontslagen en tot het einde van het seizoen 2018/19 de taak van de Portugese coach overnamen.

Nadat hij 14 van zijn eerste 19 wedstrijden had gewonnen, overhandigde Man Utd hem in maart 2019 een contract voor drie jaar om de vaste manager te worden.

Na vele ups en downs gedurende zijn drie jaar als manager, ontsloeg Man Utd Solskjaer nadat er weinig teken was van meetbare vooruitgang op het veld.

Solskjaer, die sinds zijn vertrek uit Old Trafford in 2021 zonder baan in het voetbal zit, .

De Duitser en Bayern zijn tot een akkoord gekomen dat hij na een reeks van drie nederlagen op rij onder zware druk kwam te staan.

LEES VERDER:

En Jordan kan niet geloven dat Solskjaer nog steeds wordt gelinkt aan banen van die omvang nadat hij toezicht heeft gehouden op “de slechtste periode van Man Utd”.

Voormalig Crystal Palace-voorzitter Jordan zei over Solskjaer op praatSPORT“Ik denk dat er een denkrichting is die suggereert dat hij gedurende de periode dat hij in post-Mourinho kwam, een deel van het moreel herstelde, waardoor United de onvermijdelijke fout kon maken door hem voor een langere periode een baan te geven.” tijd, na het resultaat dat ze behaalden tegen Paris Saint-Germain.

“Ze wonnen een wedstrijd, en toen klauterde iedereen naar Solskjaer om de baan te krijgen.

“Beroemde mensen kwamen naar buiten en zeiden: ‘Ole heeft het stuur’ en al dat soort onzin.

“Als je het bekijkt vanuit het standpunt van Solskjaer en waarom zou hij het willen doen, dan ben je eigenlijk niet iemand die echt een team wil managen, maar die naar binnen wil gaan en een probleem wil oplossen voordat de echte man zich omdraait. omhoog.

‘Jij bent de tribute-act, de opwarmband, en als dat is waar hij blij mee is, wie ben ik dan om te suggereren dat hij dat niet zou moeten zijn?

“Waarom zie ik hem in de vergelijking? Ik zie hem alleen als iemand die het moreel bij de club waarschijnlijk een boost kan geven, als daar behoefte aan is.

“Ik zou niet bepaald denken dat Harry Kane dit tekende voor Bayern München, onder leiding van Ole Gunnar Solskjear.

“Maar wie ben ik om te zeggen dat ze geen logica in hun denken hebben?

LEES VERDER:

“Is Thomas Tuchel niet degene waar we allemaal lyrisch over zijn? Is Tuchel niet degene waar iedereen zei: ‘Waarom heeft Chelsea hem de deur uit geschopt?’

“Dit is dezelfde Thomas Tuchel die Bayern over ruim tien jaar de Bundesliga gaat verliezen.

‘Je gaat Ole Gunnar Solskjaer inschakelen om hem te vervangen. Ik weet niet zeker wat ik daarvan moet denken.

“Voor iemand die Man United leidde en een overwinningsrecord van 54 procent behaalde, wat ze zonder hem hadden kunnen doen, om zo’n overwinningsrecord te behalen.

‘Dan gaat hij Cardiff beheren. Ik heb veel Noorse vrienden uit de tijd dat ik in Spanje woonde, en ze zeggen: ‘Hij is de gelukkigste Noor ter wereld’.

“Niemand kan achterhalen waarom hij de baan bij Manchester United heeft gekregen, hoe hij die heeft gekregen en hoe hij die baan behoudt.

“Voor zover ik kan begrijpen, is hij een heel aardige kerel, en daar heb ik geen probleem mee, maar we hebben het niet over zijn persoonlijkheid en zeggen dat hij lelijk is.

“Ik heb het over zijn voetbalcapaciteiten; Ik heb het over de reden waarom je iemand van zijn prestaties in de baan zou betrekken en significante resultaten zou verwachten.

“Als hij het leuk vindt om naar binnen te gaan en het schip vast te houden en drie maanden lang de rol van Ralf Rangnick te spelen, nul intellectueel kapitaal te verstrekken en iedereen gewoon aan het lachen te maken, dan is dat oké.

“Over welke voetbalneus hebben we het? Hij is manager, jij geeft leiding aan Bayern München.

“Het punt is dat je ernaar kijkt en zegt: ‘Ik wil dat de topbanen naar de topjongens gaan’.

“Ik vind dat voetbal middelmatigheid beloont, en ik vind het niet erg comfortabel.

LEES VERDER:

“Misschien komt dat doordat ik niet meer met dezelfde genegenheid naar voetbal kijk als vroeger.

“Hij [Solskjaer] won niets met Man United, en de normen bij Man United daalden tot een zodanig niveau dat hij zelfs het lef had om te suggereren dat hij geen dingen hoefde te winnen als onderdeel van een van zijn persconferenties.

“Ik denk dat ik sommige van de scenario’s bij Man United voor zijn deur heb gezet, oké, de deur van de Glazers omdat ze hem in dienst hebben genomen, en ik denk dat dit de slechtste periode van Man United is.

“Toen de meeste achteruitgang plaatsvond, en misschien enkele gevallen waarin ze hoger eindigden in de competitie, waren dat op dat moment misschien wel de gemiddelde competities.

“Als we suggereren dat hij iemand is die de leiding zou moeten hebben over zogenaamde blue chip-voetbalclubs, vind ik dat moeilijk.

“Misschien zie ik hem niet in een interview; Misschien komt hij veel beter over dan wanneer ik hem in de media zie, en veel beter dan zijn teams.

“Hij komt niet geweldig over in de media als hij een analyse na de wedstrijd geeft.

“Hij komt niet geweldig over op het veld; Er moet iets anders zijn dat hij heeft.

‘Misschien is het gewoon een heel aardige kerel die iedereen leuk vindt. Die kun je krijgen; ze worden hofnarren genoemd; je hoeft ze niet per se je team te laten beheren.”

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news