Jordan hekelt Pochettino vanwege zwakke reactie op Marcel die hen ‘in feite lafaards noemt’

Simon Jordan verwachtte “een beetje pit” van Chelsea-baas Mauricio Pochettino nadat Gary Neville hen “effectief lafaards noemde”.

De vluchtige kopbal van Liverpool-aanvoerder Virgil Van Dijk, die maar liefst elf geblesseerde spelers miste voor het paradepaardje van Wembley en .

Chelsea had middenvelders als Enzo Fernandez en Moises Caicedo van £100 miljoen op het veld en kon vanaf hun eigen bank een beroep doen op bijna £150 miljoen aan talent.

Nadat Van Dijk – die op controversiële wijze een kopbal had gezien die in de reguliere speeltijd door de VAR werd afgekeurd – de winnaar binnenkopte, Luchtsporten expert Neville, de voormalige verdediger van Manchester United en Engeland, zei: “In de verlenging waren het Klopp’s kinderen tegen de blauwe miljardenflessen.”

Pochettino verdedigde zijn team en zei: “Ik heb niet gehoord wat hij zei, maar als je de leeftijd van de twee groepen vergelijkt, denk ik dat het vergelijkbaar is. Ik heb een goede relatie met Gary en ik weet niet of ik deze mening zo kan opvatten.

“Maar ik respecteer zijn mening. We hebben een paar wijzigingen aangebracht met [Conor] Gallagher en [Ben] Chillwell in extra tijd. Maar het is waar dat we de energie van hoe we de tweede helft afsloten niet hebben behouden.

LEES VERDER:

“Ik weet niet hoe je deze situatie moet beschrijven. Maar ik voel me trots. Ik ben trots op de spelers, ik denk dat ze een grote inspanning hebben geleverd. We zijn een jong team en het is niets te vergelijken met Liverpool, alleen maar omdat ze met ook een paar jonge spelers klaar zijn.

“Hij weet dat de dynamiek totaal anders is. Ik denk dat het niet eerlijk is om op deze manier te praten, als hij dat zei.

Maar Jordan vond dat de opmerkingen van Pochettino “een beetje stekeliger” hadden moeten zijn, nadat Marcel Chelsea feitelijk “lafaards” had genoemd.

Aan het woord praatSPORTJordan zei: “Ik beschouw dit als een reden waarom ik hem niet veel zie winnen met Chelsea, ondanks mijn protest dat ze de komende drie jaar iets zouden winnen.

“Niet bij Pochettino, denk ik niet. Ik dacht altijd dat hij ze dichtbij en zeker de piramide of de tafel zou krijgen.

‘Neville moet die zin de hele week hebben geoefend met zijn kleine Overlap-bende en was best tevreden met zichzelf dat hij het in de ether had gebracht.

“Als je een team bottlejobs noemt, noem je ze feitelijk lafaards.

“Ik zou een manager verwachten, hij hoeft niet naar iemands pijpen te dansen, maar ik verwacht wel een beetje pit.

“Misschien is er iets verloren gegaan in de vertaling en dat zit gewoon in de aard van het beestje, maar persoonlijk zou ik graag zien dat mijn manager wat robuuster is met die observatie en wat prikkelbaarder over de gevoelens van mijn team.”

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news