Jamie Carragher zegt dat Man United iets probeert te doen wat hij nog nooit eerder heeft gezien en dat ‘onmogelijk’ is

Jamie Carragher heeft gesuggereerd dat hij nu heeft opgemerkt dat Manchester United iets probeert dat hij nog nooit eerder heeft gezien.

Manchester United werd herinnerd aan het werk dat komend weekend te wachten staat. De ploeg van Erik ten Hag zag door Fulham een ​​einde komen aan hun winnende reeks van vijf wedstrijden en hun ongeslagen reeks van zeven wedstrijden.

Alex Iwobi scoorde een blessuretijdwinnaar voor de bezoekers op Old Trafford. Maar Fulham was meer dan waardevol voor hun overwinning.

Jamie Carragher verbijsterd door de verdediging van Manchester United

Het was een prestatie en resultaat die naar voren kwamen. En het lijkt erop dat het een vertoning was die Jamie Carragher enigszins verbijsterd achterliet, vooral toen hij analyseerde wat ze defensief probeerden te doen.

Foto door James Gill – Danehouse/Getty Images

United kreeg in de laatste zeven wedstrijden elf doelpunten tegen. Daar hoort één nul bij, terwijl ze minimaal twee doelpunten tegen Fulham, Wolves en Tottenham en Newport County hebben gekregen.

En terwijl hij verder sprak (26/2 vanaf 18.30 uur), suggereerde hij dat hij niet begrijpt wat hun defensieve vorm moet zijn.

“Ze verdedigen als een team dat ik nog nooit eerder heb gezien. Wat ik daarmee bedoel is dat ze graag hoog drukken met een diep blok. Het is onmogelijk. Ze proberen twee dingen tegelijk te doen, je kunt maar het een of het ander doen. Ze drukken allemaal hoog of verdedigen diep, ze proberen beide te doen”, zei hij.

MEER MANCHESTER VERENIGDE VERHALEN

De kant van Erik ten Hag is nog steeds op zoek naar hun identiteit

Het voelt niet alsof ten Hag weet wat zijn beste ploeg is. Blessures speelden een rol, maar er zijn ook enkele spelers die op verschillende punten in en uit de gratie waren.

Geen enkele centrale verdediger in de United-selectie heeft dit seizoen meer dan dertien wedstrijden gespeeld. En grote namen voor hen, zoals Casemiro, waren erg arm.

United is nog steeds op zoek naar hun identiteit. En als ze er niet achter komen wat ze willen doen, wordt de reis terug naar de top van het spel nog langer.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news