Jamie Carragher voorspelt wie er nu doorgaat: Arsenal of Porto

Na de hartverscheurende late nederlaag van gisteravond overweegt Jamie Carragher nu of Arsenal Porto in de tweede etappe kan verslaan.

De ploeg was in Portugal vrijwel onherkenbaar, maar er was weinig teken van het team dat de laatste tijd actief was in de Premier League.

Foto door Diego Souto/Getty Images

was bovenaan geïsoleerd, en mensen als en hadden moeite om hun gebruikelijke invloed te hebben.

Lange tijd leek het er echter op dat Arsenal een redelijk resultaat zou behalen en op gelijke voet zou terugkeren naar Noord-Londen.

Maar misschien wel terecht, Arteta’s ploeg kreeg laat verdriet en heeft nu alles te doen in de tweede etappe.

Was overigens bezig met verslaggeving over de Champions League van gisteravond.

En terwijl hij het schokkende late verlies van Arsenal tegen Porto beoordeelde, deelde Carragher zijn oordeel over de kansen van de Engelse ploeg op kwalificatie.

MEER ARSENAALVERHALEN

De tweede etappe vindt plaats op 12 maart en Carragher dacht dat de sfeer in de Emirates een groot verschil zou kunnen maken.

Jamie Carragher gelooft dat Arsenal in de terugwedstrijd veel doelpunten kan maken tegen Porto

Carragher was er redelijk van overtuigd dat Arteta’s ploeg de achterstand zou kunnen overwinnen, wat suggereert dat Arsenal het gelijkspel met twee of drie nul zou kunnen winnen.

Hij zei: “Ik denk dat Arsenal genoeg heeft. Er zal daar een geweldige sfeer heersen. Ik denk dat ze twee of drie doelpunten zullen maken en dat ze erdoorheen zullen komen.”

Foto door Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Natuurlijk wordt het een zenuwslopende avond voor , maar in deze fase van hun traject zijn ze zeker goed toegerust om met de druk om te gaan.

Misschien zullen de rendementen van en zullen spelers helpen die gemakkelijk klaar zouden kunnen zijn voor de tweede etappe.

En op volle sterkte zullen velen het waarschijnlijk eens zijn met de suggestie van Carragher dat Arsenal Porto thuis kan wegblazen.

Dat gezegd hebbende, werpt ook een blik op de Champions League-actie van gisteravond.

En de Arsenal-legende bleef ervan overtuigd dat een bepaalde .

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news