‘Hij zou een van de eersten zijn’… Expert zegt dat de 26-jarige Manchester United-speler nu op de transferlijst moet komen

Craig Burley heeft de eerste speler van Manchester United benoemd die Sir Jim Ratcliffe op de transferlijst zou moeten zetten nadat de ploeg van Erik ten Hag zaterdag werd verslagen door Fulham.

Aan de winnende reeks van Manchester United kwam dit weekend een einde door toedoen van de ploeg van Marco Silva. En uiteindelijk zou United weinig klachten kunnen hebben.

Omdat hij geblesseerd was, werd hij uitgekozen om vooraan te starten. Helaas werd duidelijk hoe belangrijk Hojlund voor de ploeg van Ten Hag is geworden.

Manchester United kreeg te horen dat hij Marcus Rashford moest verkopen

Rashford was een van een aantal United-spelers die tegen Fulham ongelooflijk slecht bleken te zijn. En er was een fase waarin hij de fans leek te irriteren door niet terug te volgen.

Foto door Clive Brunskill/Getty Images

Rashford scoorde vorig seizoen 30 doelpunten in alle competities. En hoewel we nog steeds in februari zijn, zal er iets speciaals nodig zijn voor de 26-jarige om zelfs maar in de buurt te komen van het evenaren van dat aantal dit seizoen. In 31 wedstrijden wist hij slechts vijf keer de achterkant van het net te vinden.

En in zijn gesprek met , suggereerde Craig Burley dat Steve Nicol gelijk heeft gekregen door te verwachten dat Rashford dit seizoen aanzienlijk zal afhaken. De expert benadrukte verder dat United gelijk zou hebben als hij hem deze zomer zou willen overplaatsen.

‘Ik zal je wat vertellen, en ik geef Stevie hier de eer: toen Marcus Rashford vorig jaar dit zinderende seizoen had, zei hij dat hij het volgend jaar niet meer zou doen. En ik dacht dat de jongen de hoek om zou komen en zou zeggen: ‘Weet je wat, ik wil deze speler elk jaar zijn’, zei hij.

MEER MANCHESTER VERENIGDE VERHALEN

“Hij zou een van de eerste spelers zijn – ik bedoel, je hebt je Antony’s en zo, complete verspilling van ruimte, £100 miljoen verspilling van ruimte – Marcus Rashford zou een van de eerste spelers zijn die ik zou zijn, Als ik Sir Jim Ratcliffe was en zei: of het nu Ten Hag is of wie het ook is, hij staat op de transferlijst, omdat zijn houding doorklinkt in het team.”

Er moet zo snel mogelijk een teamrevisie plaatsvinden

De kritiek op Rashford laat zien hoeveel werk United nog moet doen voordat ze weer tot de elite behoren.

Alleen al op talent is de aanvaller een van de beste spelers in de ploeg, zo niet de hele Premier League. En toch zijn sommigen van mening dat Manchester United veel beter af zou zijn zonder hem.

En, zoals Burley opmerkt in zijn commentaar op Antony, Rashford is niet de anomalie binnen de gelederen. Er zijn veel grote namen die United niet in de goede richting lijken te helpen.

Dus als ze deze zomer een groot bod krijgen op Rashford, zijn er wellicht een aantal Manchester United-supporters die de club smeken om geld binnen te halen.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news