‘Hij is absoluut schokkend’… Gary Neville kon niet geloven hoe armzalig Chelsea-ster vandaag aan de bal was

Gary Neville hield zich niet in in zijn kritiek op Moises Caicedo toen Chelsea zondag in de Carabao Cup-finale werd verslagen door Liverpool, waarbij hij benadrukte dat hij soms shockerend was op Wembley.

Het kan zijn dat Liverpool pas in de laatste minuten van de extra tijd de winnaar tegen de Blues aankondigde, maar ze verwachten dat er veel vragen zullen komen over hoe ze er precies niet in zijn geslaagd de klus te klaren.

Terwijl Jürgen Klopp grotendeels alleen jongere spelers kon inzetten, kon Chelsea spelers als Noni Madueke, Mykhaylo Mudryk en Christopher Nkunku inzetten.

Gary Neville bekritiseert Moises Caicedo terwijl Chelsea de Carabao Cup-finale verliest

Uiteindelijk kwam een ​​aantal grote spelers – ook dit seizoen wederom – niet opdagen. En was een van degenen die een heel slechte dag hadden.

Foto door Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Caicedo beging in de eerste helft een vervelende overtreding op Ryan Gravenberch. En was ongelooflijk kritisch over de kwaliteit van de Ecuadoriaanse international aan de bal.

In een gesprek met (uitgezonden op 25/2; 3:16) suggereerde Neville dat Caicedo het veel beter moest doen nadat een overhit-pass een aanval zag afbreken.

En zijn kritiek zou in de tweede helft nog sterker zijn.

MEER CHELSEA-VERHALEN

‘Dat is echt slecht van Caicedo. U noemde vóór de wedstrijd in uw aankondigingen het middenveld van £ 200 miljoen. Ze hebben allebei zoveel belofte getoond. Maar individueel moeten ze de hoogten nog bereiken, en zeker niet als eenheid”, zei hij aanvankelijk.

“Ik herinner me dat ik naar Caicedo keek toen hij bij Brighton was, je dacht dat hij eigenlijk best goed was aan de bal. Maar als je hem hier bij Chelsea ziet, is hij soms absoluut schokkend als hij in balbezit is’, voegde Neville er na de pauze aan toe.

Ziekmakend voor de Blues

Dit verlies zal Chelsea wat te verwerken krijgen. Mauricio Pochettino leek er kapot van toen hij zijn tweede medaille pakte. En verschillende spelers zouden zich hetzelfde hebben gevoeld.

Dit voelde als een kans voor de Blues om de teleurstelling van de afgelopen maanden enigszins achter zich te laten. Maar uiteindelijk kon Chelsea een ploeg uit Liverpool niet verslaan, die de verlenging inging met een aantal jongere spelers in hun ploeg.

Caicedo werd getekend om de Blues weer naar een hoger niveau te tillen. Maar er zijn zorgwekkend weinig tekenen dat zijn ondertekening dat gaat doen.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news