Het Argentijnse nationale team zal het opnemen tegen El Salvador en Nigeria tijdens een tournee door de VS

Nadat de rondreis door China was geannuleerd, bevestigde de AFA dat de in hun twee vriendschappelijke wedstrijden op weg naar de wedstrijd halverwege het jaar. Beide wedstrijden worden gespeeld in de VS op de FIFA-datum van maart.

Lees ook:

“Het Argentijnse nationale team kent al de rivalen die het zal tegenkomen tijdens de vriendschappelijke tournee door de Verenigde Staten. Allereerst het team van Lionel Scaloni speelt tegen El Salvador in het Lincoln Financial Field-stadion in de stad Philadelphia (22 maart). Ondertussen zal de tweede verbintenis eerder zijn Nigeria in het Los Angeles Coliseum (26 maart)”, meldde de AFA op haar officiële website.

Nieuws dat Lionel Messi sindsdien geruststelt je hoeft niet zoveel kilometers af te leggen om beide vriendschappelijke wedstrijden te spelen. De Argentijnse aanvoerder komt van een uitgebreide internationale tournee. Op dit moment zijn de vergadertijden niet bevestigd.

Het Argentijnse nationale team zal het opnemen tegen El Salvador en Nigeria tijdens een tournee door de VS (Foto: JUAN MABROMATA / AFP).

De vriendschappelijke wedstrijden van het Argentijnse nationale team

  • Argentinië vs El Salvador / vrijdag 22 maart / Stadion: Lincoln Financial Field
  • Argentinië versus Nigeria / dinsdag 26 maart / Stadion: Coliseum, Los Angeles

Scaloni zou afwezig zijn voor de vriendschappelijke wedstrijden in maart

op woensdag Marcos Acuna Hij liep een spierblessure op die hem weghoudt van de velden, dus zijn aanwezigheid bij de verplichtingen van de volgende FIFA-datum, ter voorbereiding op de Copa América, is twijfelachtig.

Marcos Acuña raakte geblesseerd tijdens een wedstrijd in Sevilla (Foto: EFE)

De blessure werd bevestigd in een officiële verklaring van Sevilla, de club waarvoor de linksback speelt. “De speler gaat ten koste van de evolutie”, staat in de brief, waarin wordt gespecificeerd dat het om een ​​“myofasciale blessure in de rectus femoris van de linkerdij” gaat en dat Verdere details over de tijd dat de Argentijn zonder activiteiten zal zijn, worden niet gegeven.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news