Het Argentijnse nationale team heeft rivalen bevestigd voor de twee vriendschappelijke wedstrijden voorafgaand aan de Copa América

Hij zal twee vriendschappelijke wedstrijden spelen als onderdeel van de voorbereiding op de , die van 20 juni tot 14 juli in de Verenigde Staten wordt gehouden en al rivalen heeft bevestigd: Ecuador en Guatemala.

Lees ook:

Lionel Scaloni krijgt de kans om het team te testen in deze twee wedstrijden Ze staan ​​gepland voor 9 en 14 juni in twee verschillende steden: respectievelijk in het Soldier Field-stadion in Chicago en in het FedExField in Washington. De data en locaties kunnen latere wijzigingen ondergaan, maar die van de rivalen niet.

Het Argentijnse nationale team speelt voorafgaand aan de Copa América tegen Ecuador en Guatemala. (Foto: AFP)

Ondertussen begint de Copa América zes dagen later, op 20 juni, met de openingswedstrijd tussen Argentinië en Canada of Trinidad en Tobago, aangezien nog niet bepaald is wie die plek zal innemen. Daarna volgen de voorzetten tegen Chili en Peru.

Hoe zal de kaartverkoop verlopen voor de vriendschappelijke wedstrijden van het Argentijnse nationale team tegen Ecuador en Guatemala?

Degenen die American Express hebben, hebben toegang tot de voorverkoop die hierna begint Vrijdag 1 maart om 10.00 uur in de ochtend. Ondertussen krijgt het grote publiek vanaf 4 maart tegelijkertijd de mogelijkheid.

Voor de eerste wedstrijd moeten degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van kaartjes naar de website www.Ticketmaster.com gaan en voor de tweede wedstrijd zal dit via de website www.SeatGekk.com zijn.

Wanneer en tegen wie speelt het Argentijnse nationale team de eerste vriendschappelijke wedstrijden van 2024

De eerste optredens van het team van Lionel Scaloni in 2024 zullen plaatsvinden op de FIFA-date in maart, in de vriendschappelijke wedstrijden tegen Nigeria j De redderop tournee die na de afgelasting van de spelen in China door de Verenigde Staten zal gaan.

De wedstrijd tegen El Salvador zal op 22 maart plaatsvinden in het Lincoln Financial Field-stadion in de stad Philadelphia en de tweede, tegen Nigeria, in het Los Angeles Coliseum op 26 maart.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news