‘Geen inruilwaarde’… Liverpool heeft besloten dat de middenvelder van £17 miljoen te oud is om nu te contracteren

Joao Palhinha lijkt voorbestemd om Fulham deze zomer te verlaten.

De Portugese middenvelder was vorig jaar ongelooflijk dicht bij een overstap naar Bayern München en hoewel die deal niet doorging, blijft hij een van de beste spelers buiten de Champions League.

Tony Khan vertelde deze week dat de speler verkocht zou worden als er deze zomer een goed bod zou komen, en zoals je je kunt voorstellen heeft dat geleid tot veel speculaties over waar hij terecht zou kunnen komen.

Alex Crook heeft tijdens zijn gesprek de opties van Palhinha besproken, en hij zegt dat ze allebei hebben besloten dat de man niet voor hen geschikt is, omdat ze denken dat hij, simpelweg, te oud is.

Foto door Alex Pantling/Getty Images

Joao Palhinha is te oud voor Liverpool

De journalist deelde wat hij weet over de Fulham-ster.

“Het probleem dat hij heeft in dit land is dat zijn mensen hem bij veel grote clubs aan de top van de voedselketen van de Premier League hebben aangeprezen, maar zeker in het geval van Chelsea en misschien zelfs Liverpool hebben ze besloten dat hij te oud is. de verkoopwaarde, dus het zal interessant zijn om te zien of Fulham daardoor de vraagprijs moet verlagen”, aldus Crook.

Bizar

We vragen ons af welke kant het voetbal op gaat als een 28-jarige als te oud wordt beschouwd om door een topclub te worden getekend.

MEER LIVERPOOL-VERHALEN

Palhinha is een briljante middenvelder die bijna elk team in de Premier League zou kunnen verbeteren, en hoewel hij op dit moment misschien niet veel ruimte voor verbetering heeft, is hij nog steeds een geweldige speler.

Ja, hij is 28, maar realistisch gezien zou je op dit moment nog steeds een half decennium goede service van hem kunnen krijgen.

Het verlies van Liverpool en Chelsea kan hier de winst van iemand anders zijn, want wie Palhinha uiteindelijk contracteert, krijgt een ongelooflijke speler.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news