Een journalist hekelde de mascotte van Inter Porto Alegre wegens intimidatie na de klassieker tegen Gremio

Saci, de mascotte van de werd door de journalist ten gunste van gehekeld Gisele Kümpel wegens intimidatie na de klassieker voor het Gaúcho-kampioenschap. De communicator deelde wat er gebeurde op sociale netwerken, waar het snel viraal ging.

“De wedstrijd eindigde voor mij in een klacht. Seksuele intimidatie door de mascotte van @SCInternacional. Opnieuw een dag waarop vrouwen hun werk in het voetbal willen doen en daarvoor moeten lijden onder idioten die criminelen zijn”, postte ze op X, voorheen Twitter.

Lees ook:

Het gebeurde allemaal op het moment van het doelpunt dat Inter de overwinning opleverde: “Hij stopte naast me en omhelsde me gewoon, omhelsde me. Zelfs met het masker op duwde hij mijn hoofd en probeerde me te kussen. Ik kon het geluid van de kus horen en voelde zijn zweet‘vertelde Kümpel.

De beelden die de journalist deelde na de intimidatie ontvingen bij Inter. (Foto’s: X/ @GiKumpel)

De journaliste, de enige vrouw in die sector, stond achter één van de doelpunten en merkte in de loop van de wedstrijd een wat vreemd gedrag op van de mascotte. Aan het einde van de bijeenkomst registreerde hij de klacht bij het civiele politiebureau van Beira-Rio.

De mascotte van Inter de Porto Alegre die door een journalist aan de kaak werd gesteld. (Foto: Inter Press van Porto Alegre)

De autoriteiten stuurden Inter een verzoek aan de instelling om mee te werken door de beelden te leveren die zijn opgenomen door de stadioncamera’s, evenals de volledige identificatie van de persoon die tijdens de wedstrijd vermomd als mascotte optrad.

“Het zal beelden van zijn monitoringcircuit beschikbaar stellen om de gevallen te verduidelijken. Zowel de incidenten van stoelgooien door bezoekende fans als de klacht van een pers. De professional (de mascotte) zal door de club worden begeleid om passende maatregelen te nemen”, melden ze tegenover Inter.

Chacho Coudet’s Inter de Porto Alegre won de klassieker tegen Gremio

Degenen onder leiding van Eduardo Coudet wonnen de klassieker tegen Gremio voor speeldag 10 van het Gaúcho-kampioenschap in het Beira-Río-stadion. Bij de 3-2 kwamen doelpunten van Mauricio, de Argentijn Lucas Alario en Alan Patrick voor Inter.

De volgende dag van het zonale toernooi gaat Inter de Porto Alegre op bezoek bij Juventude en ontvangt Gremio Guarany de Bagé. Beiden zijn al geklasseerd voor de kwartfinales, op de eerste en tweede plaats, en wachten alleen op de ontmoeting met hun volgende rivalen.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news