De zoon van een historische figuur uit River trainde mee met het Uruguayaanse team en verraste iedereen

Het werven van jonge spelers is erg belangrijk voor teams over de hele wereld. In Argentinië behaalde hij met meerdere jeugdspelers die al op jonge leeftijd naar Europa gingen een goed resultaat. De afgelopen uren gingen er echter alarmen af de zal de foto publiceren van de zoon van een voormalige figuur van training in zijn Onder 17-team.

Lees ook:

Dit is Benjamín Cavenaghi, zoon van die aanwezig was bij een rekrutering van Onder 17-spelers. De jongen woont al een tijdje in Punta del Este bij zijn vader en Hij zit in het jeugdteam van Deportivo Maldonado.

Deze afbeelding werd vrijgegeven op de officiële netwerken van het Uruguayaanse team en veroorzaakte al snel opschudding, niet alleen vanwege de gelijkenis van de tiener met zijn vader, maar ook vanwege het feit dat hij ervoor koos Uruguay te vertegenwoordigen in plaats van Argentinië.

Benjamin Cavenaghi, zoon van Fernando, trainde mee met het nationale team van Uruguay. (Foto: @Uruguay)

De koppeling van Fernando Cavenaghi is met Uruguay de laatste jaren ijzersterk: tot een paar weken geleden was hij meerderheidsaandeelhouder van de club Racing de Montevideo, waar hij een geweldig management had en promotie maakte. Nadat hij een deel van zijn eigendom heeft verkocht aan een bedrijf dat Bayern München beheert, gaat hij verder als sportdirecteur van het groen-witte team.

Fernando Cavenaghi heeft geweldige zaken gedaan met Bayern München

Fernando Cavenaghi had groot succes in Racing de Montevideo en keerde de mening van de fans die tegen hem waren om. In het eerste seizoen promoveerde het en bleef daarna in de Eerste Klasse van het Uruguayaanse voetbal.

Dit genereerde een herwaardering die de aandacht trok een bedrijf dat banden had met Bayern München in Duitsland en Los Angeles FC in de Verenigde Staten, dat uiteindelijk een aanbod deed dat onmogelijk te weigeren was.

Op deze manier, Cavenaghi is niet langer de meerderheidspartner, maar behoudt zijn plaats als sportdirecteur en behoudt 15% van de aandelen van het team. Tegelijkertijd is het geen klein feit dat deze aankoop geen wijziging van de naam, het wapen, de locatie of de kleuren van de instelling met zich meebracht.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news