De Professional League toonde ongepubliceerde beelden van het ‘spookspel’ van de Superclásico: “Hier is de post”

In de Superclásico tussen , die op 1-1 eindigde, werd er veel over gediscussieerd op sociale netwerken omdat niemand begreep waar de bal terecht was gekomen. Na de bijeenkomst heeft de Professionele Liga heeft een video gepubliceerd om twijfels weg te nemen, hoewel verschillende gebruikers het nog steeds niet kunnen geloven.

Lees ook:

Na 32 minuten in de eerste helft nam Esequiel Barco een vrije trap vanuit de linkersector van het veld. De bal ging omhoog en Die ging richting doel, maar Sergio Romero wist hem met gemak in de lucht vast te leggen. Er was echter veel discussie op sociale media. omdat veel mensen dachten dat de bal de lat had geraakt.

De redding van Sergio Romero veroorzaakte een grote controverse op sociale netwerken. (Foto: Reuters).

Na de grote discussie die plaatsvond op sociale netwerken, De Professional League toonde exclusieve beelden van de redding van Chiquito.

“Hier is de post van het spookspel van de Superclásico, met de exclusieve camera”schreven ze mee bij een video opgenomen van achter het doel waarin je kunt zien dat Romero springt, de bal in de lucht houdt en geen moment de lat raakt.

De Professional League liet een andere invalshoek van het spookspel zien. (Video: X @LigaAFA).

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news