De emotie van Kim Kardashian als ze haar zoon met Lionel Messi het veld op ziet gaan: “De absolute droom”

In de wedstrijd voor de tweede ronde van de MLS ging hij met een baby bij de hand het veld op. Het was Saint, de zoon van Kim Kardashian en Kanye West. Uren later deelde de influencer beelden van het moment en verscheen erg opgewonden op sociale netwerken.

Lees ook:

“Saint betreedt vanavond het veld met Messi in LA Galaxi versus Inter Miami. Je leeft de absolute droom‘, schreef hij mee bij een filmpje van het moment waarop zijn achtjarige zoontje hand in hand met de man uit Rosario op het gras stapte.

Kim Kardashian volgt de carrière van Messi op de voet. Sinds de Argentijnse ster in de Verenigde Staten landde, Hij ging hem al verschillende keren opzoeken. Hij was zelfs in het stadion op de dag dat hij midden vorig jaar debuteerde voor Inter Miami tegen Cruz Azul uit Mexico in de Leagues Cup.

Inter Miami bezocht zondagavond de LA Galaxy in Dignity Health Sports Park voor de tweede date van het MLS-seizoen 2024. Dejan Joveljic opende in de 75e minuut de score voor de lokale ploeg, die op het einde last kreeg van de uitzetting van Marco Delgado. Al in blessuretijd scoorde Messi het doelpunt van het 1-1 gelijkspel.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news