De coach van Brighton legde uit waarom hij Colo Barco niet had opgeroepen voor de wedstrijd tegen Everton in de Premier League

Alles was klaar voor hem om zijn debuut te maken in de . Echter, vóór de wedstrijd van het Engelse team tegen Everton door datum 26 van de Premier LeagueCoach Roberto De Zerbi Hij deelde zijn besluit mee om hem van de lijst te verwijderen en dat Colo niet eens naar de wisselbank zou gaan.

Lees ook:

Het is moeilijk bij Barco. Ik weet nog steeds niet of hij er klaar voor is. Voor jonge spelers die uit andere landen komen en een ander voetbal spelen, moeten we hem langer zien, zodat hij de regels van de Premier League, een nieuw land en een nieuwe speelstijl begrijpt. “Ik sta klaar om je te helpen”, verklaarde de Italiaan op een persconferentie uren voor de wedstrijd die zaterdag werd gespeeld.

De formatie van Brighton met Buonanotte maar zonder Barco. (Foto: Brighton Press)

De coach van zijn kant besloot dat de andere Argentijn in de ploeg, Facundo Buonanotte, vanaf het begin het veld zou betreden voor de Engelse competitiewedstrijd die op 1-1 eindigde.

De aankondiging in Brighton gedeeld door de vriendin van Colo Barco

De Seagulls staan ​​op speeldag 26 van de Premier League tegenover Everton. Om deze reden hebben ze op hun sociale netwerken een afbeelding vrijgegeven om de dag van de wedstrijd aan te kondigen. Het merkwaardige is dat de hoofdrolspeler Barco is en in een kleiner beeld zijn landgenoot Facundo Buonanotte verschijnt.

Colo’s vriendin deelde het bericht van Brighton in haar verhalen en voegde twee hartjesemoji’s toe (één blauw en één wit, voor de clubkleuren).

Het verhaal dat de vriendin van Colo Barco deelde op haar Instagram-account. (Foto: IG Capture @yaz.jaureguy)

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news