Chelsea’s miljardenjobs bereikten een dieptepunt in het finaleverlies van de Carabao Cup tegen het B-team van Liverpool – dit zou het begin van het einde kunnen zijn voor de spartelende Mauricio Pochettino

The Blues schaamden zich voor de kinderen van Jurgen Klopp op Wembley en lijken nergens heen te gaan onder hun belaagde baas

De Carabao Cup is niet de meest prestigieuze trofee die het Engelse voetbal te bieden heeft, en eliteclubs beschouwen het doorgaans als een tweederangscompetitie. in de finale van 2023/24 had meer gewicht dan normaal.

The Reds gingen aan de wedstrijd midden in een ongekende blessurecrisis, met onder meer het aanvallers-trio Mohamed Salah, Darwin Nunez en Diogo Jota. Ryan Gravenberch hield het intussen slechts 25 minuten vol op Wembley, omdat hij na 2015 op een brancard moest worden afgevoerd.

Aan het einde van de verlenging was de gemiddelde leeftijd van het team van Liverpool minder dan 22 jaar, met vijf spelers van 20 jaar of jonger. Virgil van Dijk was de held nadat hij twee minuten voor het laatste fluitsignaal het enige doelpunt van de wedstrijd binnen kopte, wat de top vormde van een echte aanvoerdersprestatie, maar ook Bobby Clark, James McConnell en Jayden Danns hebben hun naam in de geschiedenis van de club gegrift. boeken.

‘Het zijn de kinderen van Klopp tegen de blauwe miljardenflessenhandel’ Luchtsporten merkte co-commentator Gary Neville op na het doelpunt van Van Dijk. “Dit zijn Klopp’s laatste maanden [as Liverpool boss]maar het zal net zo trots zijn als hij ooit heeft gehad.

Todd Boehly en Clearlake Capital hebben sinds hun overname in 2022 obscene hoeveelheden geld in Chelsea gepompt, maar ellende is tot nu toe het enige rendement op hun investering geweest. The Blues bereikten zondag eindelijk een dieptepunt en het is moeilijk om een ​​weg vooruit te zien voor Pochettino na zo’n vernederende nederlaag.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news