‘Brengt hem meer druk’… Rio Ferdinand zegt dat hij medelijden heeft met één Arsenal-speler

Rio Ferdinand heeft toegegeven dat hij nu medelijden heeft met Bukayo Saka, nu het debat voortduurt over de vraag of de Arsenal-ster al van wereldklasse is.

Het merendeel van de selectie van Arsenal zal extreem blij zijn met waar ze nu staan. De mannen van Mikel Arteta hebben genoten van een geweldig februariseizoen, waarin ze achttien doelpunten scoorden in vier Premier League-wedstrijden.

scoorde een derde van die doelpunten. Het is dus zeker eerlijk om te zeggen dat de 22-jarige momenteel in vorm van wereldklasse verkeert. Echter, .

Rio Ferdinand zegt dat hij nu medelijden heeft met Bukayo Saka

Hij merkte op dat de Engelse international nog een aantal wedstrijden moet spelen in de knock-outfase van de Champions League. Maar de opmerkingen van Ferdinand hebben zeker tot veel discussie geleid.

Foto door Julian Finney/Getty Images

. En het lijkt erop dat Ferdinand heel graag zou zien dat het debat over de vraag of de Arsenal-ster zich op dat eliteniveau bevindt, verdwijnt, te oordelen naar de opmerkingen die hij nu heeft gemaakt over .

‘Weet je met wie ik medelijden heb in deze situatie? Sake. Omdat het hem meer druk oplevert. Iemand stelde mij een simpele vraag. Ik heb het eerlijk beantwoord. Ik heb hem de lof en eer gegeven die hij volgens mij verdient. Maar ik denk dat het voor een speler die zo jong is, een enorm compliment is waar over gesproken wordt in en rond de gesprekken van wereldklasse,” zei hij.

Arsenal is momenteel een ster in vorm van wereldklasse

Als Saka op de hoogte was van wat Ferdinand zei, lijkt het geen negatieve invloed op zijn vorm te hebben gehad. De jongeling was de laatste tijd uitzonderlijk.

Dat gezegd hebbende, is Saka gedurende zijn tijd in het eerste elftal zo consistent geweest. Zelfs toen hij in de voorgaande maanden van het seizoen niet zo indrukwekkend leek te zijn, zorgde hij nog steeds voor doelpunten en assists voor de ploeg van Mikel Arteta.

Misschien is hij er nog niet. Maar dat is precies wat spelers van wereldklasse vaak doen.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news