Bellingham laat uitspraak van drie woorden over Klopp-favoriet vallen en benadrukt dat hij nog niet ‘klaar’ is

Jude Bellingham heeft een Liverpool-speler geprezen nadat de ploeg van Jürgen Klopp zondag op Wembley Chelsea versloeg en daarmee de Carabao Cup in de wacht sleepte.

De aanhoudende blessurecrisis dwong Klopp om te vertrouwen op verschillende onervaren jeugdproducten voor de Carabao Cup-finale op zondag.

The Reds waren misschien wel de betere ploeg in het algemeen, maar beide teams kregen een doelpunt afgekeurd en misten kansen vóór het einde van de 90 minuten.

Liverpool kwam sterk op gang tijdens de verlenging, maar Chelsea haperde. Nadat eerder een doelpunt werd afgekeurd,

werd de afgelopen seizoenen bekritiseerd omdat zijn vorm achteruitging, maar dit seizoen is hij weer op zijn best, aangezien hij Liverpool helpt om voor vier trofeeën te strijden.

Na de wedstrijd gaf Van Dijk toe dat hij “zo trots” is om voor Liverpool te spelen en zijn “eerste trofee als aanvoerder” te winnen.

“Het is allemaal voor de fans, dus laten we ervan genieten”, zei Van Dijk tegen Sky Sports. “Een intense wedstrijd voor beide ploegen, zij hadden kansen, wij hadden kansen. Verbazingwekkend. Eerste trofee als aanvoerder van Liverpool.

“We hebben het goed gedaan, ondanks alle problemen die we vóór de wedstrijd hadden. Ik ben zo trots, trots om deel uit te maken van deze club en vooral trots op de jongens.

“Ik zal niet te snel iets zeggen, maar hopelijk kunnen we er nog een paar winnen [trophies this season].”

LEES VERDER:

Na de wedstrijd verscheen er een filmpje waarin Van Dijk de spot dreef met zijn haters die dachten dat hij “klaar” was.

In reactie op een upload van Van Dijk op sociale media prees Bellingham de verdediger. Hij zei: “Wat een speler”.

De teamgenoot van Van Dijk – Joe Gomez – kan Klopp niet van gedachten zien veranderen over zijn vertrek uit Liverpool en ze “respecteren zijn beslissing”.

“Nee, zeker niet”, zei Gomez tegen verslaggevers.

‘Als ik begrijp hoe lang hij hier al is, denk ik dat hij weet dat hij alles heeft gedaan wat hij kon. Hij heeft het allemaal gewonnen. Iedereen respecteert zijn beslissing en wij begrijpen het.

‘Hij is een van de wijste mannen die we kennen en als hij zegt dat hij er klaar voor is, is hij er klaar voor. Het is wat het is, daar kunnen we niet bij stilstaan, we moeten hem gewoon recht doen.”

LEES VERDER:

Op de vraag of er een extra stimulans was voor Liverpool om Klopp een met trofeeën beladen afscheid te geven, voegde Gomez toe: “Het is alsof het duidelijk is, er hoeft niet over gesproken te worden.

“Iedereen weet hoe belangrijk het is en die uitstraling krijgen we sowieso in teamvergaderingen van de minuut.

“We weten dat het dat laatste hoera is en we willen gewoon alles voor hem geven. Dat hebben we altijd gedaan, maar nu de eindstreep in zicht is, voegt dat extra nadruk toe.

“Het is speciaal en hopelijk is het de eerste van een aantal die we dit jaar kunnen krijgen.”

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news