‘Bakstenen muur’… Declan Rice en Edu Gaspar waren absoluut dol op het optreden van Arsenal-speler van £ 25 miljoen tegen Newcastle

Zowel Declan Rice als Edu Gaspar prijzen nu de schitterende individuele prestatie van Arsenal tegen Newcastle United gisteren.

zal zeker blij zijn geweest met de manier waarop zijn ploeg reageerde in de Emiraten, waardoor de vrees werd weggenomen dat de nederlaag bij Porto zou blijven voortduren.

Foto door Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Arsenal begon ongelooflijk snel en leverde misschien wel hun beste prestatie in de eerste helft van het seizoen.

leidde de pers van Arsenal op ongelooflijk indrukwekkende wijze, waarmee hij een ondergewaardeerde kant van zijn spel liet zien.

de oudste staatsman van de ploeg, was ook fantastisch in het midden en toonde het volledige bereik van zijn briljante passing.

De Italiaan hergebruikte balbezit wanneer dat nodig was, maar was ook vaak op zoek naar de killerbal.

Misschien kwam de meest ingetogen invloed echter van de achterste vier van Arsenal.

MEER ARSENAALVERHALEN

De vaardigheid in de set-piece was opnieuw cruciaal voor Arsenal, en het was jammer dat hij de score niet zelf opende met een dreunende kopbal.

Gabriel bleek de hele wedstrijd een last voor Newcastle te zijn na spelhervattingen, en werd gisteren gevierd door zijn teamgenoten van Arsenal.

Newcastle kon Gabriel Magalhaes gisteren niet aan bij de set-stukken van Arsenal

Gabriel vierde de overwinning door een foto uit de Emiraten op Instagram te uploaden met het onderschrift: “Geweldige sfeer vandaag thuis, we blijven pushen!! Dank u God!!”

En zoals je zou verwachten waren de teamgenoten van Arsenal en zelfs zijn sportief directeur opgetogen.

Foto door Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

reageerde op het bericht met de tekst ‘BAKSTENEN MUUR’ en liet eenvoudigweg een verzameling felicitatie-emoji’s achter.

© 2024 INSTAGRAM VAN META

In werkelijkheid zou je gisteren tegen Newcastle bijna elke Arsenal-artiest dezelfde lof kunnen uiten.

keerde opnieuw naadloos om naar het middenveld en viel zeer goed aan, terwijl hij ook op links een goede bijdrage leverde.

Afgezien van een zeldzame tegenvaller tegen Porto op woensdag, zijn The Gunners momenteel aan het vliegen, en ze zullen er zeker naar uitkijken om het goed te maken in de tweede etappe.

maakt nu een goede zaak om Arsenal’s eerste keus nummer negen te worden en bewijst de positieve tactische problemen die Arteta nu heeft.

Dat gezegd hebbende,.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news