Alan Shearer was geïrriteerd door wat de VAR gisteren deed in de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea

Alan Shearer heeft nu zijn ergernis besproken over een beslissing die de VAR gisteren nam tijdens de overwinning van Liverpool op Chelsea.

Het was een finale van gemiste kansen tussen beide ploegen.

Foto door Marc Atkins/Getty Images

En hoewel velen de wedstrijd verlieten en jammerden over gemiste kansen, was het misschien beter om de lof in de richting van Djordje Petrovic te sturen.

Beide keepers maakten een aantal voortreffelijke reddingen, en misschien zouden ze zelfs moeilijk te verslaan zijn geweest als er strafschoppen waren gevallen.

Maar Petrovic werd in de finale uiteindelijk twee keer verslagen, maar één van de pogingen bleef niet standhouden.

De tussenkomst van de VAR, die het doelpunt van Liverpool buitenspel oordeelde, was misschien tot grote vreugde van de Chelsea-fans, maar was zeker niet onder de indruk.

Tijdens zijn toespraak op de podcast van vandaag vond Shearer het een grote opluchting dat Liverpool uiteindelijk de wedstrijd won.

MEER LIVERPOOL-VERHALEN

Shearer was ervan overtuigd dat er een verkeerde beslissing was genomen en dat het eigenlijk Ben Chilwell was die de aanvoerder van Liverpool markeerde, en niet Levi Colwill.

Alan Shearer vertrok woedend vanwege de VAR-oproep die Liverpool tegen Chelsea bijna kostte

In de podcast vreesde Shearer hoe sterk de reactie van Klopp aan het einde van de wedstrijd zou zijn geweest als Liverpool niet had gewonnen.

Hij zei: “Ik kon het ook niet begrijpen. Chilwell markeerde Van Dijk, niet Colwill. Misschien is hij daar aangekomen, misschien is hij daar niet aangekomen.

Foto door Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

“Maar zodra de beslissing op het veld is gegeven, heb je iets groots nodig om dat ongedaan te maken, vooral als het zoiets subjectiefs is.

Maar vanuit Liverpool-oogpunt hebben ze de wedstrijd gelukkig gewonnen, want ik denk dat het zo’n grote beslissing en een verkeerde beslissing was. Je kunt je de reactie van Klopp aan het einde van de wedstrijd voorstellen als het niet voor hen was gegaan.

“Ik vond de beslissing gewoon helemaal niet leuk.”

Natuurlijk zullen veel fans het achteraf gezien waarschijnlijk met Shearer eens zijn, ook al waren ze dankbaar dat ze destijds gelijk konden blijven.

En hoewel de VAR het bij deze gelegenheid bij het verkeerde eind leek te hebben, zouden beide teams misschien nog steeds klagen over hun afwerking als het op zo’n beslissing aankwam.

Dat gezegd hebbende, kunnen Liverpool-fans genieten na de verlenging op Wembley gisteren.

Gerelateerde onderwerpen

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news