Travis Kelce zingt ‘Love Story’ van Taylor Swift tijdens een Vegas-feest met Patrick Mahomes

Hoewel Taylor Swift niet is blijven feesten met haar vriend Travis Kelce in Las Vegas na de overwinning van de Chiefs in de Super Bowl, hebben haar songteksten hem niet verlaten.

Na haar Eras Tour keerde Kelce terug naar Sin City om dit weekend te feesten met zijn teamgenoten, waaronder quarterback Patrick Mahomes, in nachtclub XS in Wynn Las Vegas.

Het strakke einde van de Super Bowl-kampioen draaide ‘Love Story’ van de 14-voudig Grammy-winnaar in de DJ-booth naast producer en songwriter Marshmello, evenals ‘We Are the Champions’ van Queen en ‘Fight For Your Right’ van de Beastie Boys. .”

Kelce, gekleed in een feestshirt in Hawaiiaanse stijl, danste met de menigte mee terwijl hij ook met een persoonlijke rallyhanddoek zwaaide.

Het waren een paar drukke dagen voor het strakke einde van de Cheifs.

Terwijl hij in Australië was om twee van Swift’s uitverkochte concerten in Sydney bij te wonen, bezocht hij fans en werd hij na de show opgemerkt.

Tijdens het concert kreeg hij ook een shoutout tijdens ‘Karma’, waarbij Swift de tekst opnieuw veranderde en ‘Karma is the guy on the Chiefs’ zong nadat hij dit voor de eerste keer had gedaan toen de drievoudig Super Bowl-kampioen haar show bijwoonde. in Buenos Aires in november.

Eenmaal terug in Nevada haalde hij zijn teamgenoten in, vooral door slechts een paar uur na de landing een bijeenkomst bij te wonen.

Op foto’s verkregen door The Post werden Kelce en Mahomes dansend gespot terwijl verschillende vrouwen op tafelbladen achter hen dansten op het feest waar ook een replica van de Vince Lombardi-trofee uit ijs was gesneden.

Na de 25-22 overwinning van de Chiefs op de 49ers op 11 februari omhelsden en kusten Kelce en Swift elkaar op het veld voordat ze gingen feesten in verschillende bars in Las Vegas, Scott en Andrea.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news