Travis Kelce vertrekt uit Australië na het Taylor Swift-concert voor een Vegas-reis met Patrick Mahomes

Travis Kelce meende het echt toen hij jubelend “Viva Las Vegas!” riep. na de overwinning van de Chiefs ‘Super Bowl 2024.

De ster uit Kansas City vertrekt vanuit Australië en zijn vriendin Taylor Swift om terug te gaan naar Sin City om te feesten met Patrick Mahomes en de Chiefs.

Kelce vliegt met een privéjet terug naar Nevada om de kampioenschapsvieringen voort te zetten.

De drievoudig Super Bowl-kampioen landde donderdag down under nadat hij een ogenschijnlijk leuke tijd had gehad met zijn geliefde, terwijl de twee genoten van een reis naar de Sydney Zoo voordat Swift optrad voor bewonderende fans in het Accor Stadium als onderdeel van de internationale etappe van haar Eras-tour.

waarbij ze opnieuw haar teksten in ‘Karma’ veranderde van ‘The guy on the screen’ in ‘The guy on the Chiefs’.

Ze wees schijnbaar ook naar haar man toen ze de tekst ‘When they gave us our trofeeën’ zong tijdens het nummer ‘Long Live’.

Kelce, 34, leek het naar zijn zin te hebben, op weg naar een VIP-tent.

Nu, na een wervelende reis met de pop-megaster, keert Kelce terug naar de stad waar hij de Chiefs hielp de titel opnieuw te winnen.

Kelce brak door in de tweede helft voor Kansas City en noteerde negen vangsten over 93 yards na een spannende eerste helft waarin de Chiefs achterop raakten en de .

Maar de Chiefs schaarden zich achter Mahomes en wonnen de wedstrijd na verlenging na de touchdown van Mecole Hardman.

De viering werd echter ontsierd aan het einde van de parade ter ere van de Super Bowl-kampioenen.

“Ik ben diepbedroefd door de tragedie die vandaag heeft plaatsgevonden. Mijn hart is bij iedereen die met ons kwam vieren en getroffen is. KC, je betekent alles voor me”, schreef Kelce die dag ervoor.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news