Shaq lijkt TNT te beroven omdat het de pensionering van de trui niet heeft uitgezonden, terwijl Charles Barkley hem in een nieuwe clip ophitst

Shaq en TNT lijken het met elkaar oneens te zijn – en Charles Barkley heeft zijn kans niet gemist om zijn omroeppartner op te hitsen.

A laat zien dat Shaq schijnbaar boos was over zijn pensioneringsceremonie in het Orlando-shirt op 13 februari, omdat de eer niet werd uitgezonden op de nationale televisie, zoals TNT, maar in plaats daarvan alleen op NBA TV.

“Ze weten gewoon dat ze mij niet kunnen vragen niets voor hem te doen, dat is alles”, zei Shaq aan het begin van de clip, waarschijnlijk verwijzend naar TNT.

Waarschuwing: expliciet taalgebruik

‘O kerel, daar kun je niet boos op zijn,’ beet Charles Barkley terug. ‘Hij is boos dat ze zijn ceremonie niet op de reguliere televisie hebben uitgezonden, maar op NBA TV. Hij zegt dat jullie hem geen respect toonden. Het had op TNT moeten staan.”

Ernie Johnson merkte op dat TNT een double-header had, wat waarschijnlijk de reden is waarom ze die niet hebben uitgezonden, hoewel hij beweerde dat ze dat wel hadden moeten doen.

‘Ik word niet boos, broer. Met mij gaat alles goed,’ antwoordde Shaq. “Ik klaag nooit.”

‘Lieg niet. Je zei dat ze je geen enkel respect toonden door je dingen op NBA TV te zetten,’ zei Barkley.

“Dat is geen klagen. Ik vertelde het net aan King Snitch. Ik vertel de mensen gewoon wat zij denken dat ik denk”, antwoordde Shaq.

The Magic leidde de ceremonie na hun verlies van 127-113 tegen Oklahoma City, waardoor het voor TNT een uitdaging werd om de ceremonie onder de aandacht te brengen omdat er nog een wedstrijd op het programma stond.

Als Shaq pregame werd geëerd, kan het een ander verhaal zijn.

Kenny Smith haalde hem later in nadat hij zijn headset had laten repareren en zei dat hij dacht dat ze ruimte hadden om hem uit te zenden.

“Nee, we hadden geen ruimte om het te doen,” zei Barkley.

“Als het tussen de wedstrijden door was geweest, hadden ze het moeten laten zien. Als het erna was en het spel werd gespeeld, hadden ze een dubbel scherm kunnen maken”, betoogde Smith.

“Wat is er mis met NBA TV?” vroeg Barley.

‘Hij is een bedrijfsman,’ antwoordde Shaq. ‘Je bent een echte bedrijfsman.’

Barkley maakte vervolgens grapjes dat ze met zijn populariteit in Phoenix en Cleveland – twee plaatsen waar O’Neal niet aan de verwachtingen voldeed – zijn trui bij TNT konden intrekken.

“Als ze zijn trui in Cleveland met pensioen gaan… zouden we de show die avond vanaf daar moeten doen”, lachte hij.

“Een zwerver kan mijn gevoelens nooit kwetsen”, zei Shaq over Barkley, wijzend op zijn vier NBA-ringen op Barkley’s ringloze carrière. “Geloof me. Hij is dakloos vergeleken met mij.”

Shaq bracht vier seizoenen door in Orlando, waar hij in het seizoen 1992-1993 Rookie of the Year verdiende en vier All-Star-prijzen behaalde.

Hij werd echter in 1995 door de Rockets uit de NBA-finale geveegd en pakte zijn koffers voor LA, waardoor de Magic een aantal seizoenen aan het stof bleef.

Hij scoorde gemiddeld 27,2 punten, 12,5 rebounds en een schietpercentage van 58,1 over de vier jaar.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news