‘Up In The Blue Seats’ podcast aflevering 145: Wat moeten de Rangers doen bij de handelsdeadline?


De Rangers hebben momenteel cruise control.

Winnaars van acht opeenvolgende. Alleenstaand op de eerste plaats in de divisie. Igor Shesterkin ziet eruit als zijn gewone zelf.

Het gaat goed in het land van de Rangers.

Maar de handelsdeadline is over een paar weken en er moeten stappen worden gezet.

Wat zouden de Rangers kunnen doen als de deadline nadert?

Brian Boyle, Mollie Walker, Larry Brooks en Andrew Harts zijn hier om te praten over een nieuwe aflevering van de podcast “Up In The Blue Seats”.

Up In The Blue Seats Podcast met Brian Boyle, Mollie Walker & Andrew Harts:

  • STADION-SERIE: De beoordelingen waren geweldig. Het was geweldig. Ze zouden het elk jaar moeten doen. Leidt tot veel kansen door succes in deze spellen.
  • OTHMANN HERINNERDE: Brennan Othmann herinnerde zich uit Hartford.
  • MAT REMPE: Krijgt ruzie in zijn eerste seconde in de NHL. Hij kan de Rangers wat opwinding bezorgen. Hij is niet bang.

Larry Brooks Segment – Hockeycolumnist van de Post Hall of Fame

  • HANDELSDEADLINE: Zullen de Rangers een ruil maken voor Alex Wennberg? Is hij een verschilmaker? Wat zullen de kosten zijn om hem te krijgen? Verwacht dat ze agressief zijn.
  • JORDAN EBERLE: Moeten de Rangers proberen een ruil te maken voor Eberle?
  • STADIONSERIE REACTIE: Rangers vielen het midden aan en als ze aanvallen, krijgen ze kansen. Het winnen van de openingsface-off met powerplay is enorm.

ABONNEER OP:

Blijf op de hoogte van alle afleveringen van “,” een podcast van de New York Rangers, door u te abonneren op de podcast op , , of waar u uw p ook vandaan haaltodcasts. Volg de crew op Twitter @MollieeWalkerr, @BriBrows22, @AndrewHarts, @JakeBrownRadio & @NYP_Brooksie.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news