Rangers missen de kans op de beste winning streak van de franchise met verlies tegen de bescheiden Blue Jackets

COLUMBUS, Ohio – De franchisegeschiedenis zal voor dit Rangers-team op een andere manier moeten worden geschreven.

Want het was op zondagavond dat de recordbrekende winstreak van de Blueshirts van 10 wedstrijden bleef zoals beschreven nadat de club de eerste nederlaag van de maand leed, een 4-2 nederlaag, tegen de Blue Jackets voor een uitverkoop. -out menigte van 18.293 in Nationwide Arena.

Een overwinning zou dit Rangers-team uit 2023-2024 in de geschiedenisboeken van de organisatie hebben gegrift, die 98 jaar teruggaan.

Wat nog belangrijker is, het zou hen in staat hebben gesteld de Canucks te overtreffen voor de meeste punten in de NHL.

Het record van de winstreak is misschien niet langer haalbaar, maar de voorsprong op punten is nog steeds aanwezig, aangezien ze slechts één punt achter Vancouver staan.

De energie die sinds de All-Star-pauze in het winnen van elke wedstrijd werd gestoken, haalde uiteindelijk de Rangers in, die niet veel puckgevechten wonnen tegen het team op de laatste plaats in de Metropolitan Division.

Columbus had gedurende 60 minuten voortdurend honger naar de puck, wat een matige verdediging van de bezoekers blootlegde.

Tweede wedstrijden op rij waren dit seizoen de specialiteit van de Rangers, maar aan die streak – 9-0-0 – kwam ook een einde.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news