Matt Rempe van Rangers verwachtte niet dat hij na zijn uitzetting met extra discipline te maken zou krijgen

Er waren geen aanwijzingen van de NHL dat Rangers-rookie Matt Rempe te maken krijgt met aanvullende discipline nadat hij uit het veld werd gestuurd in de eerste minuten van de overwinning van donderdag op de Devils.

De 1,80 meter lange vleugelspeler 2:25 in de 5-1 overwinning van de Rangers in Newark, maar de competitie maakte niet eens bekend dat Rempe zal worden onderworpen aan een hoorzitting met het Department of Player Safety van de NHL.

Rangers-coach Peter Laviolette zei na de wedstrijd dat Rempe “gewoon een grote man” is en dat de rookie “nooit zijn arm optilde” toen hij in botsing kwam met Bastian.

De aanvaller uit New Jersey keerde na de treffer terug in de wedstrijd, voordat hij vertrok na een tweede periode, geraakt door en gevecht met Rangers-aanvoerder Jacob Trouba.

Bastian werd vrijdag op de geblesseerde reserve geplaatst.

“Alles ligt plat. Er is niets aan de hand”, zei Laviolette over de Rempe-hit. “Ik ben blij dat de speler terugkwam en speelde en daardoor niet gewond raakte.”


Rangers-fans namen Prudential Center laat over, wat Laviolette heeft gemerkt is niet ongewoon in sommige wegarena’s tijdens zijn eerste seizoen bij het team.

“De fans waren geweldig en keerden terug naar het buitenspel [against the Islanders at MetLife Stadium], waar het leek alsof we de meerderheid van de fans in het gebouw hadden. Ze waren uitstekend”, zei Laviolette. ‘Dan gaan we naar wegwedstrijden, en als je omhoog kijkt, zie je daarbuiten gewoon een zee van blauw.

“Dit zijn gepassioneerde, loyale fans. … En wat ik heb geleerd is dat het ook geen nieuwe fans zijn, man. Dit is van generatie op generatie doorgegeven. Ze houden van de New York Rangers en om zo op de weg te verschijnen en een tegenoverliggend gebouw te vullen, dat is gewoon geweldig.


Aanvaller Brennan Othmann, die zich opwarmde maar zich niet kleedde voor de wedstrijd van donderdag, werd teruggestuurd naar AHL Hartford.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news