De tijd tikt voor Rangers om een ​​beslissing te nemen over Matt Rempe en Adam Edstrom nu de handelsdeadline nadert

Matt Rempe heeft snel naam gemaakt in de NHL nadat hij drie gevechten had gehad – en een extra matchpenalty had verdiend – in zijn eerste vijf wedstrijden met de Rangers.

Zijn meest recente was zondag in Columbus, waar Rempe beslissend verloor, en de twee zwaargewichten zouden een herkansing kunnen hebben als de Blue Jackets woensdag op bezoek gaan in Madison Square Garden.

Rempe en mede-kolossale rookie vierde-liner Adam Edstrom werken sinds hun oproep samen met Barclay Goodrow, terwijl de Rangers hun winning streak uitbreidden naar een franchiserecord van 10 wedstrijden eerder.

De twee nieuwkomers werden teruggeroepen om omvang – duidelijk – en robuustheid aan de opstelling toe te voegen.

Voor het grootste deel zijn ze succesvol geweest.

Zoals Braden Schneider tegen Larry Brooks van The Post zei: ‘Je ziet die twee spelen, ze gaan er helemaal voor, ze spelen eenvoudig en ze spelen hard.

“Ik denk absoluut dat als je Remps tijdens zijn eerste dienst naar buiten ziet gaan en iemand opblaast, dat je op gang komt en iedereen op de bank opgewonden maakt.”

En veel goede teams in de competitie hebben een speler van het handhavertype die op bepaalde momenten in het naseizoen effectief zou kunnen zijn, zelfs na mogelijke toevoegingen aan de handelsdeadline.

En hoewel Rempe de lichamelijkheid heeft geboden waar de Rangers ongetwijfeld naar op zoek waren, heeft dat een prijskaartje.

Hij heeft al de vijfde meeste strafminuten van het team verzameld (32), wat meer is dan zijn tijd op het ijs tot nu toe.

Het begon met het vechten tegen Matt Martin van de Islanders in zijn eerste dienst in de NHL, tijdens de Rangers’ Stadium Series-wedstrijd in het MetLife Stadium.

Hij kreeg 17 minuten aan strafschoppen in slechts 13 seconden toen Rempe afgelopen donderdag een wedstrijdstraf kreeg tegen de Duivels nadat hij Nathan Bastian had geramd.

De gevechten begonnen weer snel voor de 1,80 meter lange Rempe van 241 pond toen de Rangers tegenover de Flyers stonden en hij zaterdag Nicolas Deslauriers ontmoette voordat hij zondag tegenover Olivier stond.

Die laatste bokswedstrijd verliep niet naar de zin van Rempe en het moet nog worden bepaald welke rol of rollen Rempe en Edstrom kunnen spelen.

Voor Rempe lijkt het onrealistisch om van hem te verwachten dat hij zijn huidige bokstempo zal volhouden.

Gevraagd na de wedstrijd tegen Columbus naar de duurzaamheid van Rempe’s bereidheid om te vechten, zei hoofdcoach Peter Laviolette: ‘Er zijn voortdurend gesprekken. We hebben nooit geen gesprekken over wat er aan de hand is. De spelers staan ​​op het ijs en er gebeuren dingen. Hij kwam terug en bezorgde ons enkele goede minuten. Zijn lijn scoorde een doelpunt, hij ging naar het net en [Edstrom] stopte er een in. Dus hij kwam terug en droeg bij.

De 1,80 meter lange, 234 pond wegende Edstrom, 23, heeft een paar doelpunten in zijn acht wedstrijden als Ranger en de 21-jarige Rempe heeft een doelpunt en een assist tijdens zijn vijf NHL-wedstrijden.

Of dat soort productie, gecombineerd met de kracht die het paar biedt, genoeg is om op te vertrouwen in de play-offs valt nog te bezien, maar ze hebben tot de handelsdeadline van 8 maart om de Rangers tot een beslissing te dwingen.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news