Monty Williams geeft commentaar op scheidsrechters na controversiële no-call na verlies tegen Knicks: ‘Abomination’

Monty Williams hield zich niet in.

De Pistons-coach hekelde de scheidsrechters vanwege “de absoluut slechtste beslissing van het seizoen” na het winnende spel dat maandagavond leidde tot de nagelbijter van een overwinning in Madison Square Garden.

Een chaotisch einde resulteerde in een aantal twijfelachtige non-calls en vervolgens een uiteindelijke en-1 voor Josh Hart, waardoor de wedstrijd voor de Knicks met slechts enkele seconden op de klok werd gewonnen.

Je kon Williams gefrustreerd zien terwijl hij met de officials probeerde te praten en ging op hen af ​​tijdens een korte persconferentie na de wedstrijd.

‘Waar zijn de New Yorkse media nu,’ zei Williams sarcastisch terwijl hij met verslaggevers ging zitten praten. “De absoluut slechtste beslissing van het seizoen. Geen telefoontje en genoeg is genoeg. Wij hebben het op de juiste manier gedaan. We hebben de competitie gebeld. We hebben clips ingezonden. We zijn het beu om steeds weer dezelfde dingen te horen.

“We hadden een kans om de wedstrijd te winnen en de man dook erin [Ausar Thompson’s] benen en er was geen oproep. Dat is een gruwel. Dat kun je in een NBA-game niet missen. Periode.”

De wilde reeks begon toen Jalen Brunson een driepunter nam met ongeveer 20 seconden te spelen, maar de bal werd teruggekaatst door ex-Knick Quentin Grimes en hij kon de bal overbrengen naar Simone Fontecchio, die de bal overgaf aan Isaiah Hartenstein. .

Hartenstein verplaatste de bal vervolgens naar Donte DiVincenzo, die de bal vervolgens verloor van Thompson. Maar hij werd vervolgens schijnbaar getackeld door DiVincenzo, waardoor Brunson de bal terug kon pakken en naar Hart kon verplaatsen.

Crewchef James Williams erkende na de wedstrijd dat de scheidsrechters de beslissing verkeerd hadden genomen in termen van het spel van DiVincenzo.

“Bij een beoordeling na de wedstrijd hebben we vastgesteld dat Thompson als eerste bij de bal was en daarna de kans werd ontnomen om balbezit te verwerven. Daarom had er een losse balfout gefloten moeten worden op Donte DiVincenzo uit New York”, aldus James Williams.

Hoewel er zeker enige rechtvaardiging zal zijn voor de Pistons, zal dit de coach van de Pistons waarschijnlijk niet gelukkiger maken na het verlies.

‘Ik ben het beu om erover te praten. Ik ben het beu dat onze jongens mij vragen wat we nog meer kunnen doen als coach”, vervolgde Williams over zijn frustraties over de scheidsrechter. “Deze situatie is bewijsstuk A van waar we het hele seizoen mee te maken hebben gehad. En genoeg is genoeg. Je kunt in zo’n groot spel niet in de benen van iemand duiken zonder dat er een no-call is. Het is belachelijk en we zijn het beu.

“We willen gewoon dat er sprake is van een eerlijk spel. Periode en ik hebben niets anders te zeggen. Wij willen een eerlijk spel en dat was niet eerlijk.”

Williams stormde vervolgens de persconferentieruimte uit nadat hij “Ik ben klaar” had gezegd terwijl hij opstond.

Het verlies was de zesde keer op rij voor de Pistons en bracht ze terug naar 8-49.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news