Knicks vs. 76ers voorspelling: NBA-kansen, keuzes voor donderdag

Na een zevendaagse All-Star Game-pauze wordt het reguliere seizoen donderdagavond hervat met een meeslepend gevecht tussen de Knicks en 76ers in South Philly.

De 76ers staan ​​op de vijfde plaats in de Eastern Conference met 32-22.

Ze hebben het echter enorm moeilijk gehad sinds Joel Embiid op 25 januari een knieblessure opliep.

De Sixers stonden 3-8 in hun afgelopen elf wedstrijden en stonden in die periode op de 19e plaats qua aanvallende rating en 29e qua defensieve rating – wat voornamelijk kan worden toegeschreven aan het feit dat Embiid 10 van die wedstrijden miste.

Knicks vs. 76ers-voorspelling

(19.00 uur ET, MSG)

Ook de Knicks zaten in een behoorlijke achtbaan.

Nog maar drie weken geleden waren ze het populairste team in het basketbal. Ze sloten januari af met een reeks van 15-2, terwijl ze de hele maand aan de leiding stonden in de nettorating.

Hun dominantie kwam echter abrupt tot stilstand toen de kalender februari bereikte.

De Knicks hebben te kampen gehad met blessures van belangrijke spelers, inclusief hun gehele basisveld, en hebben vier wedstrijden op rij en vijf van hun laatste zes verloren, met een gemiddelde van 106 punten in de vijf nederlagen, waarbij hun enige overwinning tegen de nederige Grizzlies kwam.

Het was de laatste tijd moeilijk om deze teams in de gaten te houden, maar één ding dat voor beide consistent is gebleven, is hun trage speeltempo.

De Knicks staan ​​qua tempo op de 29e plaats van het seizoen, en ze hebben gezien dat 13 van hun afgelopen 17 wedstrijden onder het totaal bleven.


Wedden op de NBA?


Op dezelfde manier behaalden de Sixers een gemiddelde van 112 ppg tijdens hun laatste traject zonder Embiid, waarmee ze in die elf wedstrijden op de 19e plaats stonden qua tempo en aanvallende beoordeling.

Dit totaal is te hoog voor twee teams die door de aanval worden uitgedaagd.

Neem de onder.

HET STUK: Knicks-76ers Onder 226 punten ().

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news