Celtics-spelers ‘smeekten’ Blake Griffin om terug te komen – dit is waarom hij dat niet deed

De Boston Celtics hebben gebeld, maar Blake Griffin neemt niet op.

Ondanks de inspanningen van de Celtics om hem binnen te halen voor de lange termijn, heeft de voormalige All-NBA-aanvaller ervoor gekozen om dit seizoen de NBA over te dragen om meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Griffin, binnenkort 35, speelde in het seizoen 2022-2023 41 wedstrijden bij de Celtics na zijn anderhalf seizoen kopje koffie bij de Brooklyn Nets de twee jaar daarvoor.

Toen hem werd gevraagd waarom hij niet bij het team was, zei point guard Peyton Pritchard: ‘Ik weet het niet. Wij hebben het hem gesmeekt.”

“Ik denk dat het hele team hem daar om heeft gesmeekt”, zei Derrick White ook tijdens hun gezamenlijke optreden op de Barstool Sports-podcast.

‘Ik heb hem een ​​week of twee geleden een sms gestuurd met de grap: ‘Kom je terug voor een laatste ritje?’ Hij zegt dat hij van zijn leven geniet,’ zei Pritchard.

Showpresentator Dan “Big Cat” Katz belde vervolgens Griffin tijdens de show, die zei dat hij nu gewoon van zijn leven geniet.

In zijn seizoen 2023 werd Griffin teruggebracht tot slechts 13,9 minuten per wedstrijd; gemiddeld een schamele 4,1 punten op 34,8 procent van achter de boog.

Maar Boston zou Griffin misschien willen betrekken als aanwezigheid in de kleedkamer in plaats van als een belangrijk onderdeel van hun rotatie. De Celtics hopen deze zomer als consensusfavorieten kampioen te worden.

Hun ruil voor Jrue Holiday en Kristaps Porzingis verhoogde ongetwijfeld het talentniveau van de ploeg.

Het resulteerde er ook in dat de oude en uitgesproken Celtics Marcus Smart en Grant Williams ergens anders heen gingen.

sinds zijn tijd bij een Nets-team, dat verwikkeld was in chaos met Kyrie Irving, James Harden en Kevin Durant.

Celtics-coach waar Griffin het eind vorig seizoen over had gehad om bij zijn familie te zijn.

‘Toen hij me eind vorig jaar vertelde dat zijn gezin het allerbelangrijkste was, praatte ik er niet meer met hem over,’ zei hij, ‘omdat ik weet hoe het is om weg te zijn van je kinderen en weg van je familie. .”

Griffin heeft tijdens zijn NBA-carrière dertien seizoenen gespeeld en ondanks dat hij zesvoudig All-Star- en vijfvoudig All-NBA-speler was, had hij ook veel hoogtepunten buiten het veld.

Zijn spraakmakende relatie met Kendall Jenner begon in augustus 2017, toen Jenner als lid van de Clippers consequent aan de rechterzijde van zijn wedstrijden te zien was.

Maar in maart 2018 werden ze opgesplitst.

Daarvoor had Griffin een relatie en was hij verloofd met Brynn Cameron, met wie de ex-NBA-ster twee kinderen heeft.

Griffin brengt waarschijnlijk zijn tijd door met zijn twee kinderen.

Zijn zoon, Ford Wilson Cameron-Griffin, werd geboren in 2013, en de tweede was het jaar daarop dochter, Finley Elaine Griffin.

Cameron heeft ook een reeds bestaand kind met ex-USC-ster en NFL-speler Matt Leinart.

Na de geboorte van Ford voelde hij zich ‘veranderd’ door het vaderschap.

“Ik wou dat ik er meer bij kon zijn”, zei Griffin. “Wat ik het meest haat, is dat ik twee weken weg ben en hem alleen op FaceTime zie. Ik heb de eerste keer gemist dat hij zich omdraaide, wat niet zo heel erg is, maar op dat moment dacht ik: ‘Man.’ Ik had geen inzinking, maar ik had gewoon een moment waarop ik dacht: ‘Dit is klote!’ Weet je, ik mis gewoon dat soort dingen. Maar tegelijkertijd maakt het de dingen die ik niet mis zoveel specialer.”

Griffin was het misschien beu om de goede dingen van het vaderschap te missen.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news