Het ongemakkelijke UFC 298-moment van Mark Zuckerberg voordat het gevecht met Alexander Volkanovski viraal gaat

Het lastige moment van Mark Zuckerberg vóór Alexander Volkanovski’s UFC 298 vedergewicht titelgevecht zaterdagavond bleef niet onopgemerkt.

Fans op sociale media trokken hun wenkbrauwen op toen ze zagen hoe Zuckerberg, die met Volkanovski’s team naar buiten liep voor de strijd tegen Ilia Topuria, probeerde een handje te helpen terwijl de bemanning van Volkanovski een deel van de uitrusting van de kampioen passeerde die hij uittrok voordat hij de kooi binnenging. genegeerd worden.

Zuckerberg omhelsde Volkanovski wel voordat hij de kooi in Anaheim betrad, waar de Australiër eindigde.

“Deze clip van Zuck is fascinerend”, schreef Dave Portnoy, oprichter van Barstool Sports, op X Sunday.

Zuckerberg en Volkanovski zijn al een paar jaar vrienden, omdat ze meerdere keren samen hebben getraind sinds Zuckerberg een paar jaar geleden met Braziliaans Jiu-Jitsu begon.

De Facebook-oprichter, die eerder een gevecht tegen Elon Musk plaagde, was van top tot teen gekleed in dezelfde uitrusting die Volkanovski’s team droeg in de kooi, en hij nam plaats op de eerste rij nadat hij de 35-jarige vlak voor het gevecht had omhelsd. .

Volkanovski was 25-1 in MMA en 12-0 in de UFC voordat hij met eenparigheid van stemmen verloor van Islam Makhachev bij UFC 284, toen hij opschoof om te proberen de lichtgewichttitel van Makhachev te winnen en een dubbele kampioen te worden.

Hij verloor in een rematch om de lichtgewichttitel in de eerste ronde van UFC 294 in oktober en heeft nu drie van zijn laatste vier gevechten verloren.

Topuria, 27, verbeterde naar 15-0 door de overwinning op Volkanovski en staat 7-0 in de UFC.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news