Voormalig Seattle Seahawks-ster Richard Sherman gearresteerd wegens verdenking van rijden onder invloed: rapport

Volgens Bob Condotta van de Seattle Times speelt voormalig Seattle Seahawks zaterdagochtend een hoofdrol in de staat Washington.

Sherman, die momenteel NFL-analist is voor Amazon Prime, werd zaterdag om 04.51 uur opgenomen in de King County Jail. Volgens een rapport ingediend door een trooper van de Washington State Patrol werd Sherman rond 02.00 uur aangehouden op de Interstate 405 in Renton, terwijl hij met een snelheid van 120 km per uur reed in een zone van 100 km per uur.

Sherman, 35, heeft zojuist zijn tweede seizoen als NFL-analist voor de pregame- en postgameshow ‘Thursday Night Football’ van Amazon Prime afgerond.

De laatste arrestatie van Sherman komt iets minder dan twee jaar nadat hij schuldig heeft gepleit aan nalatig rijden in de eerste graad, misdadige overtreding in de tweede graad en te hard rijden in een bouwgebied als onderdeel van een schikking.

Het pleidooi van Sherman vloeide voort uit een incident in juli 2021 waarbij zijn vrouw, Ashley, het alarmnummer belde en Sherman omschreef als “dronken en strijdlustig en dreigde zelfmoord te plegen.” Volgens de autoriteiten reed hij met zijn SUV een bouwterrein in en crashte. Vervolgens verliet hij de plaats van het ongeval en probeerde in te breken in de woning van zijn schoonfamilie.

Sherman speelde van 2011 tot 2017 voor de Seahawks en hielp het team een ​​43-8 overwinning op de Denver Broncos te boeken in Super Bowl 48, de enige Super Bowl-titel in de franchisegeschiedenis.

Sherman, die elf jaar in de NFL speelde, speelde ook voor de San Francisco 49ers en de Tampa Bay Buccaneers. Sherman was drie keer een All-Pro-selectie van het eerste team en werd vijf keer geselecteerd voor de Pro Bowl.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news