Portland Trail Blazers vs. Charlotte Hornets: wedstrijdvoorbeeld, voorspelling, tijd, tv-kanaal, hoe je gratis livestream online kunt bekijken

Op zoek naar een betekenisloze wedstrijd tussen twee van de slechtste teams in de NBA?

Nou, het is niet de wedstrijd van zondag tussen de (15-40) en de Charlotte Hornets (14-42).

De Blazers, eigenaren van het op vier na slechtste record in de NBA, zullen 1 1/2 wedstrijd vóór de Hornets aan de wedstrijd deelnemen in het algemene NBA-klassement.

Dat betekent dat een verlies van Blazers hen slechts een halve wedstrijd zou opleveren van de vierde beste kans om nummer 1 te worden in de NBA-trekkingloterij van 2024.

De Hornets verloren vrijdagavond met 97-94 in Golden State en maakten daarmee een einde aan een winning streak van vier wedstrijden. De Blazers hebben zeven wedstrijden op rij verloren.

Helaas bevat deze game niet de eerste wedstrijd tussen Blazers rookie point guard Scoot Henderson en Hornets point guard Lamelo Ball.

Beiden zullen out zijn met blessures.

PORTLAND TRAILBLAZERS VS. CHARLOTTE HORNETEN

Wat: Trail Blazers (15-40) vs. Hornets (14-42), 18.00 uur, zondag.

Waar: Moda Centrum

Radio: Rip City Radio (KPOJ 620 AM).

Tv kanaal: Root Sports (in Portland: Comcast 734; DirecTV: 687) en Root Sports PLUS (in Portland: Comcast 1253; DirecTV: 688).

Bekijk de wedstrijd live online: Dat kan (gratis proefperiode). Je kunt deze game ook krijgen in het “CHOICE”-pakket (promotie-aanbiedingen), als je geen fuboTV-proefversies meer hebt, of gewoon de voorkeur geeft aan dat platform en hun tariefplannen. Als u al een kabel- of satellietprovider heeft die Root Sports aanbiedt en online wilt kijken, kunt u dat doen.

KANSEN (Oregon Loterij/DraftKings)

Geldlijn: POR-148 | NOH+124

Spreiding: POR-3 | Boven/Onder: 219,5

LETSELS

Blazers: Scoot Henderson (verstuiking linkervoet), Malcolm Brogdon (ziekte), Shaedon Sharpe (onderbuikoperatie), Rayan Rupert (enkelverstuiking), Mozes Bruin (operatie aan de linkerpols) en Robert Williams III (seizoensafhankelijke operatie aan de rechterknie) zijn uit.

Horzels: Davis Bertans (hyperextensie van de linkerknie) is twijfelachtig. Mark Williams (herstel van onderrugletsel) en LaMelo-bal (tendinopathie rechterenkel) zijn uit.

VOLGENDE

De Blazers sluiten hun thuiswedstrijd dinsdag om 19.00 uur af tegen de Miami Heat.

— Aaron Fentress | | (Twitter), (Instagram), (Facebook)

MEER BLAZERS-DEKKING

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news