Nr. 7 Oregon State Beavers vs. Nr. 2 Arkansas Razorbacks: Preview, startopstelling, hoe je een universiteitshonkbalwedstrijd kunt bekijken

De nummer 7 spelen vrijdagavond de nummer 2 in een universiteitshonkbalwedstrijd op Globe Life Field in Arlington, Texas.

Het is de eerste wedstrijd van het team in de Kubota College Baseball Series, een driedaags round robin-evenement in de thuisbasis van de Texas Rangers, waartoe ook Michigan en Oklahoma State behoren.

Oregon State heeft op indrukwekkende wijze een seizoen vol hoge verwachtingen geopend en is op weg naar een record van 5-0 door tegenstanders met 52-17 te verslaan. De Beavers scoorden een reeks van vier wedstrijden in Surprise, Arizona, waarna ze woensdag nr. 19 Texas Tech met 10-4 versloegen op Globe Life Field.

Arkansas won ondertussen de eerste reeks van het jaar en won drie van de vier wedstrijden van James Madison in Fayetteville.

De krachtige aanval van de Beavers zal vrijdagavond de zwaarste test van het jonge seizoen ondergaan, wanneer hij het opneemt tegen Hagen Smith, een troef uit Arkansas. De All-American linkshandige is 15-4 met 201 strikeouts in zijn universiteitscarrière en zal naar verwachting een keuze in de eerste ronde zijn in de MLB-draft van 2024. Hij flopte zijn opener en stond drie runs toe in een inning van werk tegen James Madison, maar hij beschikt over overweldigende dingen, waaronder een fastball uit de midden tot hoge jaren 90.

OSU countert met rechtshandige Aiden May, een transfer van Arizona die vorige week zijn eerste wedstrijd met de Beavers won. May stond slechts één punt toe op vier hits, terwijl hij vier strikeouts had, in 5 1/3 innings tegen New Mexico in de seizoensopenende 15-6 overwinning van Oregon State.

Hier zijn details over de wedstrijd van vanavond:

Nr. 7 Oregon State Beavers (5-0) versus nr. 2 Arkansas Razorbacks (3-1)

Wanneer: 17.00 uur, PT vrijdag 23 februari

Waar: Globe Life Field, Arlington, Texas

Tv kanaal: Het spel wordt niet op televisie uitgezonden.

Hoe livestream online te bekijken: De wedstrijd wordt live gestreamd door FloSports. Ga voor informatie over abonnementen naar . Of bezoek en klik op het honkbalschema voor een directe link naar de wedstrijd.

Radio: Alle games worden uitgezonden op het Beaver Sports Network. De pregame begint 30 minuten vóór de eerste bal. Filialen zijn onder meer KEJO 93.7-FM & 1240-AM (Corvallis), KKNX 105.1-FM & 840-AM (Eugene), KCFM 104.1-FM & 1250-AM (Florence), KLAD 104.3-FM & 960-AM (Klamath Falls) , KCFM 103.1-FM (Mapleton), KTMT 96.1-FM en 580-AM (Medford), KCMX 880-AM (Medford), KCMX 99.5-FM (Phoenix), KEX 1190-AM (Portland), KSKR 1490-AM ( Roseburg) en KBZY 1490-AM (Salem).

Waarschijnlijke starters: OSU RHP Aiden May (1-0, 1.69) versus LHP Hagen Smith (0-0, 27.00)

Dit en dat: De Beavers hebben voor de 24e keer in de schoolgeschiedenis hun eerste vijf wedstrijden gewonnen en willen voor de 20e keer een seizoen met 6-0 openen. …De teams ontmoeten elkaar voor de zesde keer en de eerste keer in de reguliere competitie. Oregon State heeft een voorsprong van 3-2 aller tijden. … De teams speelden voor het laatst in de kampioenschapsronde van de College World Series 2018, waar de Beavers twee van de drie wedstrijden speelden om hun derde nationale kampioenschap te winnen. … Oregon State is een van de zes teams in het land met vijf overwinningen, naast Alabama, LSU, South Carolina, Arkansas State en South Alabama. … Drie OSU-spelers scoren dit seizoen in elke wedstrijd: Trent Caraway, Micah McDowell en Brady Kasper. … Kasper sloot het seizoen 2023 af met een streak van vijf wedstrijden, dus hij brengt feitelijk een hitting streak van 10 wedstrijden in het duel van vanavond. Kasper is 13 voor 36 (.361) met 16 RBIs, drie homeruns, twee doubles en een triple tijdens de run. …De Beavers scoorden dit seizoen in alle vijf wedstrijden de eerste plaats. … Drie vaste spelers van Oregon State scoren .4xx of beter op weg naar het spel: Caraway (.474) McDowell (.471) en Travis Bazzana (.450). … Smith, geboren in Bullard, Texas, gooit voor de tweede keer op Globe Life Field. Hij maakte daar zijn eerste start op 17 februari 2023 en gooide vijf shutout-innings met acht strikeouts en slechts één treffer in een overwinning op de Texas Longhorns.

OSU’S GEprojecteerde startopstelling

1. Travis Bazzana, 2B

2. Micah McDowell, CF

3. Mason Guerra, 1B

4. Gavin Turley, LF

5. Brady Kasper, RF

6. Trent Karwij, 3B

7. Tyce Peterson, DH

8. Tanner Smith, C

9. 5. Elijah Hainline, SS

— | | 503-294-5183 | | Abonneer u op The Oregonian/OregonLive en voor het laatste nieuws en topverhalen.

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news