Daniel Jeremiah van NFL Network: Oregon-ontvanger Troy Franklin zou na de NFL-combinatie hogerop kunnen komen in het ontwerpbord

Troy Franklin brak veel ontvangstrecords in Oregon en zou de eerste ontvanger van het programma kunnen worden die in 25 jaar werd geselecteerd in de eerste twee rondes van de NFL-draft.

Franklin vestigde vorig seizoen programmarecords voor ontvangsten (81), ontving yards (1.383) en ontving touchdowns (14) en werd Oregon’s leider aller tijden in het ontvangen van touchdowns in zijn carrière (25).

NFL-netwerkanalist Daniel Jeremiah heeft Franklin, voorspelde dat hij geselecteerd zou worden en zou hem na de NFL-combinatie van volgende week op het bord zien stijgen.

“Ik denk dat ik hem uiteindelijk tegenkom, omdat ik net al deze jongens voor de combinatie heb doorgenomen en ik veel bochten heb gezien met veel bloed aan hun handen, met dank aan Franklin”, zei Jeremiah. ‘Ik bedoel, hij rent gewoon iedereen voorbij. Lang, slank, explosief. Hij kan de pers verslaan met zijn snelheid. Hij is schoon van binnen en van buiten, voor een langere man.

“Het is leuk om te zien hoe hij de bal echt volgt en hem gaat pakken. Grote homerun hitter. Ik denk dat hij tussen de twintig en dertig zal worden. Hij gaat daar ergens naartoe en ik verwacht dat hij in de Indy waarschijnlijk heel snel zal rennen.

Franklin, een van de zeven Oregon-spelers die dit jaar waren uitgenodigd voor de combinatie, werd door de AP, FWAA en Sporting News uitgeroepen tot een tweede team All-American.

MEER EENDENDEKKING

admin/ author of the article
Loading...
Feyenoordleven Sport-news